Discord üzerinden dolandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olay yaşınız değil. Ortada bir dolandırıcılık vakası var, evet komik yazıyorsunuz, normalmiş gibi üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Ben de sizin yaşamanızı temenni ettim sadece. Hahaha atan herkesin en azından bir kere yaşamasını çok isterdim.

Hocam Türkiye'de milletvekili oğlu değilsen ya da babanın fabrikası yoksa yaşıyorsunuz otomatikmen ☹️ dolandırıcıyı savunanda o babasının fabrikası olanlardan başkası değildir btw.

Hocam Türkiye'de milletvekili oğlu değilsen ya da babanın fabrikası yoksa yaşıyorsunuz otomatikmen ☹️ dolandırıcıyı savunanda o babasının fabrikası olanlardan başkası değildir btw.
Savunmak değil, dolandırıcı bir de bunlardan cesaret alıp DC'de benimle dalga geçmeye çalışıyor. Engelimi kaldırdı, nickini de küfürlü olarak değiştirmiş, benimle eğleniyor aklı sıra. Arkasında saf tutan böyle tipler olunca sıkıntı olmuyor, nasıl olsa sıyrılırım diye düşünüyor çünkü.

Savunmak değil, dolandırıcı bir de bunlardan cesaret alıp DC'de benimle dalga geçmeye çalışıyor. Engelimi kaldırdı, nickini de küfürlü olarak değiştirmiş, benimle eğleniyor aklı sıra. Arkasında saf tutan böyle tipler olunca sıkıntı olmuyor, nasıl olsa sıyrılırım diye düşünüyor çünkü.

Dolandırılmış bir insana iyi olmuş demek göçük altındaki insana iyi olmuş demekten farksızdır.

Son düzenleme:
İyi olmuş sevindim. Hukukçu olduğunuzu da düşünmüyorum. Yazdığınız mesajlar ortaokul çağındaki bir çocuk gibi. Savcılığa verecekmiş... Kesin uğraşırlar zaten.

İyi olmuş sevindim. Hukukçu olduğunuzu da düşünmüyorum. Yazdığınız mesajlar ortaokul çağındaki bir çocuk gibi. Savcılığa verecekmiş... Kesin uğraşırlar zaten.

Aynısı başına gelse ağlıyordun şu anda. 🤣
Siz depremzedelere bile iyi olmuş diyecek insanlarsınız neden böyle düşünüyorsun diye sorsak sağlam binada otursaydı banane dersin hadi bak işine.

Aynısı başına gelse ağlıyordun şu anda?
Discord vs. üzerinden bu tür ticaret yapmaya veya alışveriş yapmaya çalışan insanlara saygım yok. Genelde de hak ettiklerini bulurlar. Hayır bir de hukukçuyum diyor. Eyvah eyvah, hukukçu insan böyle işler yapıyorsa bu ülkeye nasıl adalet gelecek?

Misal örnek bir. Technopat korsana destek yok diyip, hırsız diye milleti banlıyor, ama alenen hırsızlığı destekleyenlere karşı bir yaptırımı yok. Ne olup olmadığıma dair sizi ikna etmek için herhangi bir gerekçem yok, kaldı ki sizin gibi dolandırıcı severler için bir şey ispatlamaya ihtiyacım da yok. Sanki ispatlasam yan çizmeyecekmişsiniz gibi. Gerek yok yani.
Discord vs. üzerinden bu tür ticaret yapmaya veya alışveriş yapmaya çalışan insanlara saygım yok. Genelde de hak ettiklerini bulurlar.
Bana ortaokul çocuğu diyenin bu olaya sevinme gerekçesine bakar mısın, gerçekten komik. DC üzerinden bir şey satıyorsanız dolandırılmak size müstehak. Neden? Gerekçe yok. Beyimizin keyfi öyle istiyor çünkü.

İmzanla çelişmesen bari. Neyse. Reşit dahi olmayan tiplerle uğraşamam.

Hocam bunu derken dayanağınız ne merak ediyorum, gerçekten. CMK kapı gibi açık ortada, bir halt bilmiyorsunuz ve ezbere konuşuyorsunuz. Türk mahkemelerinde Discord'un izni olmadan dava açılamaz gibi absürd bir cümle konuşup bilmişlik taslıyorsunuz. Bir eğitiminiz, tahsiliniz varsa, buyurun dinleyeyim. Yoksa nolur dayanaksız konuşmayın bana burada.

Engel atıp kurtuluyor. Sanıyor en azından.
Hocam arkadaş yine ismini değiştirmiş STFUKİD#4072'e arkadaşlık isteği yollanmıyor bakar mısınız yeni ismi ne acaba?

Aynısı başına gelse ağlıyordun şu anda. 🤣
Siz depremzedelere bile iyi olmuş diyecek insanlarsınız neden böyle düşünüyorsun diye sorsak sağlam binada otursaydı banane dersin hadi bak işine.

10TL içinmi ağlıyordu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı