Discord'da birisi beni bilgilerimle tehdit etti

runixd

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha demin Discord'da tehdit edildim, daha demin bir kızla konusuyordum, ondan sonra konu konuyu actı, yakınlastık, sonra ben adres bilgilerimi falan her şeyi verdim, sonra bir baktım ses programı kullanıyormus, acaba bir şey olur mu? Arkadas soyle birisi, korkuyorum, aynı sehirde oturuyoruz, acaba daha sonradan bir şeyler olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar daha demin Discord'da tehdit edildim, daha demin bir kızla konusuyordum, ondan sonra konu konuyu actı, yakınlastık, sonra ben adres bilgilerimi falan her şeyi verdim, sonra bir baktım ses programı kullanıyormus, acaba bir şey olur mu? Arkadas soyle birisi, korkuyorum, aynı sehirde oturuyoruz, acaba daha sonradan bir şeyler olur mu?
Hocam neden sorgusuz sualsiz birine adresinizi veriyorsunuz? Hayır kız olsa gene niye adresimi vereyim.

Bir şey olmaz. Maksimum tehdit eder de bizim insanımızın, kız sevdası öldürecek arkadaş. Hiç tanımadığınız kişiye bilgilerinizi neden veriyorsunuz ki? Bir daha böyle hataya düşmeyin.

Gelsin kral bişey olmaz selamlaşırsınız biter gider.

açık adresinizi vermeniz hiç doğru değil. Kız bile olsa 1 gece de koynunuza girecekse eğer gidin otele.
2. olarak mesaj v.s var ise yaşınız kaç bilmiyorum ancak en ADLİYE'ye. (karakola gitmeyin başından savmaya çalışırlar) gidip şikayetçi olun. Ekran görüntüleri yeterli olur. İzinsiz ses kaydı almak suçtur ses kaydı almayın var ise de ses kaydı aldığınızı belirtmeniz gerekiyor.

@Shahdee, muhtemelen arkadaşın yaşı küçük. Tehdit eden kişide illaki panel de vardır, ailesini aramakla vs. tehdit ediyordur. Bu yüzden korkmuştur.

Hocam neden sorgusuz sualsiz birine adresinizi veriyorsunuz? Hayır kız olsa gene niye adresimi vereyim.

Bir şey olmaz. Maksimum tehdit eder de bizim insanımızın, kız sevdası öldürecek arkadaş. Hiç tanımadığınız kişiye bilgilerinizi neden veriyorsunuz ki? Bir daha böyle hataya düşmeyin.

Arkadaşlar gercekten korkuyorum hem de yakında oturuyorum onunla. Gercekten bir şey yapabilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı