Stereo.Luigi99
Hectopat
Neler istiyor, anlatabilir misiniz?Discord'a bir kişiye küfür ettiğim için tehdit ediliyorum. Şahıs benden çok kötü şeyler istiyor, yapmazsam dava edeceğini söylüyor ne yapabilirim?
Engellemeniz en iyi çözüm olacaktır.
Neler istiyor, anlatabilir misiniz?Discord'a bir kişiye küfür ettiğim için tehdit ediliyorum. Şahıs benden çok kötü şeyler istiyor, yapmazsam dava edeceğini söylüyor ne yapabilirim?
Bir küfür için bilgileri üzerinden tehdit edilmiş. Nesi iyi olmuş?Sen de küfür etmeseydin. Birbirinizi bulmuşsunuz işte, iyi olmuş.
Bir küfür için bilgileri üzerinden tehdit edilmiş. Nesi iyi olmuş?
sende onu et korkmana gerek yokDiscord'a bir kişiye küfür ettiğim için tehdit ediliyorum. Şahıs benden çok kötü şeyler istiyor, yapmazsam dava edeceğini söylüyor ne yapabilirim?
Zaten bizim arkadaş küfretmiş, karşıdaki kişi de internette onun bilgilerini paylaşıp dava açacakmış.sende onu et korkmana gerek yok
öyle bir şey yapamaz verilerin paylaşılması da suç sen de onu korkutabilirsinZaten bizim arkadaş küfretmiş, karşıdaki kişi de internette onun bilgilerini paylaşıp dava açacakmış.
hocam engelleyebilir ama travma kalır diye düşünüyorum direk racon kesip engellese dhaa iyi :dNeler istiyor, anlatabilir misiniz?
Engellemeniz en iyi çözüm olacaktır.
Racon çok iyi bir fikir. Hem arkadaşlarına gururla anlatacak bir anısı olur.Hocam, engelleyebilir ama travma kalır diye düşünüyorum. Direkt racon kesip engellese daha iyi. :d
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.