Discord'da yayın izlemeye başlayınca bilgisayar kapanması

GATEAM

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, ne zaman Discord'da herhangi bir arkadaşımın yayınına girmeye kalksam bir süre izlediğimde bilgisayar kapanıyor. Kendim yayın açtığım zaman bu olmuyor, sadece Discord üzerinden herhangi birinin yayınını belirli bir süre izlediğimde hiçbir hata vermeden bilgisayar kapanıyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Sistemim bayağı eski AMD X4 işlemcim var GT 630 ekran kartım ve 4 GB RAM. Çökme durumu olmayabilir hiçbir hata almadan kapatıyor kendini sonra tekrar açıyorum bilgisayarımı.
Yanlış anlamışım kusura bakmayın. Yayın seyrederken ki GPU kullanımının ekran görüntüsünü alın.

İşletim sistemine göre değişiklik gösteriyor. Windows 10 ise görev yöneticisini sağ alt kısımdaki oktan büyütün yukarıda performans menüsü olmadı gerek. (Yanlış hatırlıyor olabilirim.)

Buldum teşekkür ederim. Hemen çekip atacağım.
İşletim sistemine göre değişiklik gösteriyor. Windows 10 ise görev yöneticisini sağ alt kısımdaki oktan büyütün yukarıda performans menüsü olmadı gerek. (Yanlış hatırlıyor olabilirim.)

Değerler attığım gibi. Arkada ders için Microsoft teams açıktı ama o belleği etkiliyor sadece onu kapayınca da bellek %88'lerden %73'e düşüyor ama Microsoft teams kapalıyken de kapanıyordu bilgisayarım.
İşletim sistemine göre değişiklik gösteriyor.Windows 10 ise görev yöneticisini sağ alt kısımdaki oktan büyütün yukarıda performans menüsü olmadı gerek. (Yanlış hatırlıyor olabilirim.)
Bir bilginiz var mı?

Dosya Ekleri

• deneme123.png
    deneme123.png
    14,1 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı