Discovery Channel`da Oynayan Hayatta Kalma Programı

Jumper

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir ara discovery channel da mıydı tam hatırlamıyorum ama hoşuma gitmişti. Adamı adaya bırakıp gidiyorlar. Adama birde kamera veriyorlar adam kendini çekiyordu. (Kurmaca değil yani) Sonra bir program daha vardı oda bunun gibiydi ekipler halinde bırakılıyorlardı. Hatta o programda adamlar ölmüştü ve program kapatılmıştı. İsimlerini hatırlayamıyorum bilen varsa yazarsa sevinirim.

-Birde bu tarz bildiğiniz programlar varsa onlarıda yazabilirsiniz.

Yanında ekibi olan adam Bear gryll ben de çok izlerdim ikisini de söylenişini Hatırlıyorum ayı gril gibi bisey diyorlardı :) sadece ada ve orman da değildi bi ara harabe sehire de bırakıyorlardı farklı bölümlerde

tek basına kamera ile gezen de survivorman tam adi budur Google de baktım az once :)

Ikisinde de insan güzel seyler öğreniyor olur da bir adaya veya başka bir yere düşersek bunlar sayesinde kurtulabiliriz :)

Dual Survivor var bunlara ek benim bildiğim Discovery' de çıkan.
Aynen iki adam vardı birinin sacı uzundu o da güzeldi ha bi de karı koca vardı erkek olan eski askerdi eğlenceli programlar var Discovery channelde şimdiki Türk dizilerinden daha iyi keşke bizimkiler de şu tarz programlar yapsa da diziler izlenmese gerçi bizim insanlarımız entrika meraklısı böyle seylere saçma derler [emoji1]

Aynen bizim dizilerin nerdeyse hiçbirini sevmiyorum ve izlemiyorum. Daha çok yabancı dizi belgesel ve programlar. Onlarda bile aşırı çoğaldı saçma sapan diziler. Uzun saçlı adam Cody' di sanırım. Birde History de Alone diye yarışma var izlemiyorum ama güzel gibi bak istersen, bi bölgeye 10 adam koymuşlar ellerinde kamerayla kendileri çekiyor, son kalan kazandığı bi yarışma.

Son düzenleme:
Bear bu aralar denk gelmiyorum, Dual ise yenilendi, Sarı saçlı(Kodi) ve onun arkadaşı vardı gitti, şimdi Kodinin arkadaşı gidince yerine gelen adam başka bir adamla birleşti daha önce program yapan. Kadın erkek sarmıyordu beni. 3 ay tek başına kalan o adam, kamera çekimlerinin kendi yapan, o ise bir kaç yıldır çıkmıyor. Şimdilik favorim Nat Geodaki Özgür Yaşa(Live Free), birde Yıldızlarla Buluşma(StarTalk), Niyıl DeGras Taysın abimiz sunuyor(Nat Geo yine). Tabi ki Efsane Avcılarının yeri tutulmaz :)

Efsane Avcıları 10 numara programdı ilkokuldayken izlerdim bugün Discovery science Kanalı'nda denk geldim izlediğim bir bölüm olmasına rağmen izledim ve eğlendim :)

Trt hd'de dual survivor yayınlanıyor. 2011'deki bölümleri.
"Vel kam tu Törki, Vel kam tu hel!!!".

Bear bir de ünlülerle survival yapacaktı yazın, denk gelemedim. Arabada West Cost, Hızlı Ve Gurultulu, Tamirat Tadilat(kış gibi oluyo), Overhaulın(enteresan olarak yeni bölümleri vermeye başladılar, 2006 dan kalma bölümleri veriyorlardı, hatta o 2006 bölümlerden birinde Hızlı ve Gürültülü onlara yardıma gelmişti :D )(Birde kaza yapanlarla dalga geçtikleri programlar var Hızlı ve Gurultulunun 11 gibi yayınlanıyor, izlemenizi tavsiye ederim :) ).

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı