Dishonored Definitive Edition Epic Games Türkçe Yama

Fikrimi belirttim, burası çoluk çocukla takıldığın Discord grupları değil "boş yapmış." gibi kelimeler kullanmıyoruz küçük dostum, tıkarlar ağzına o lafı bir gün haberin olsun.

Bait bir sürü dosyalar atıldı zamanında buraya, sorgulamak gayet normal. Güvenilir kullanıcılardan atanı bile sorguluyorlar.
Fikir beyan etmende sakınca yok tabi ki. Önce dosyayı indirirsin, zararlı bir kod var mı ona bakarsın. Topluluğun yararınaysa uyarırsın ki en önemlisi de bu. Ama senin üslubun hiç hoş değil. Bu başlığa bu mesajı nasıl atarmışım hem de 48 girdi ile... Sorgulama ile saldırmanın arasındaki farkı bu sayede öğrenmen iyi oldu.

Fikir beyan etmende sakınca yok tabii ki. Önce dosyayı indirirsin, zararlı bir kod var mı ona bakarsın. Topluluğun yararınaysa uyarırsın ki en önemlisi de bu. Ama senin üslubun hiç hoş değil. Bu başlığa bu mesajı nasıl atarmışım hem de 48 girdi ile... Sorgulama ile saldırmanın arasındaki farkı bu sayede öğrenmen iyi oldu.

Sorgulamak için elimde sorgulamama yetecek şeyler olması lazımdı, biri text dosyasının 2.5 GB olması, ikincisi hesabın girdisinin azlığı. Kusura bakma da koca koca şirketlere de böyle sızılıyor, gayet doğal bir durum, indiren arkadaşlar da virüs bulamamış, tarama yapan olmuş, demek ki virüs yokmuş.

İndirip taratan arkadaşlara "yalancısınız, taratmanıza inanmıyorum." dedim mi? Demedim, cevap bile yazmamışım. Ama kendini bilmezin teki "boş yapıyorsun." tarzı bir şey yazarsa cevabını alacaktır tabii, var mı başka problem dostum?

Saldırgan olsam cevap bile yazmazdım, moderatörlere şikayet ederdim.

Sorgulamak için elimde sorgulamama yetecek şeyler olması lazımdı, biri text dosyasının 2.5 GB olması, ikincisi hesabın girdisinin azlığı. Kusura bakma da koca koca şirketlere de böyle sızılıyor, gayet doğal bir durum, indiren arkadaşlar da virüs bulamamış, tarama yapan olmuş, demek ki virüs yokmuş.

İndirip taratan arkadaşlara "yalancısınız, taratmanıza inanmıyorum." dedim mi? Demedim, cevap bile yazmamışım. Ama kendini bilmezin teki "boş yapıyorsun." tarzı bir şey yazarsa cevabını alacaktır tabii, var mı başka problem dostum?

Saldırgan olsam cevap bile yazmazdım, moderatörlere şikayet ederdim.
Öncelikle sadece cevap vermek için yazıyorsun. Yazılanları okuduğun da ya da tam anlayabildiğinden emin değilim. İndirmediğin dosyanın içeriğinin text dosyası olduğunu nerden biliyorsun? Text dosyası üzerinden oyun çevirisi age of empires 1-2-3 serisi ile birlikte tarih oldu. Artık dil dosyaları sadece text dosyalarından ibaret değil. Ayrıca Virus total linkleri bıraktım.
Yani sende kusura bakma da koca koca şirketlerin önemli bilgilerinin olduğu bilgisayarlara oyun kurup Türkçeleştirmeye çalışmasınlar :D
Hem saldırgan bir uslupla yazıp hemde moderatörlere şikayet mi edecektin? O da güzel. Yani Türkçe dil dosyası paylaşım formunu nerelere çekiştirdin. Umarım okuyup okuyup mutlu olursun.

Öncelikle sadece cevap vermek için yazıyorsun. Yazılanları okuduğun da ya da tam anlayabildiğinden emin değilim. İndirmediğin dosyanın içeriğinin text dosyası olduğunu nerden biliyorsun? Text dosyası üzerinden oyun çevirisi age of empires 1-2-3 serisi ile birlikte tarih oldu. Artık dil dosyaları sadece text dosyalarından ibaret değil. Ayrıca Virus total linkleri bıraktım.
Yani sende kusura bakma da koca koca şirketlerin önemli bilgilerinin olduğu bilgisayarlara oyun kurup Türkçeleştirmeye çalışmasınlar :D
Hem saldırgan bir uslupla yazıp hemde moderatörlere şikayet mi edecektin? O da güzel. Yani Türkçe dil dosyası paylaşım formunu nerelere çekiştirdin. Umarım okuyup okuyup mutlu olursun.
Yoksa kötü bir şey konuyu uzatmanın manası yok, Virüs total linki olmayan, görece yeni bir hesap Text dosyası yüksek boyutlarda olan ve kaynağı bile belirtmeden direkt Mediafire linki attığı için, üstelik linkte indirme butonu özelliği taşıdığı için sorguladım, gayet de haklıydım, büyük şirketler Türkçe yama dolayısıyla değil, bu tarz scam dediğimiz yöntemlerle sızımlarla karşı karşıya kalıyor, üç kez oku, bir kez yorumla.

Virüs total linki sonradan geldi, indirenlerde tarattı, bir sorun olmadığı anlaşıldı, yorumlarımı silebilsem silerdim. Ama cevap yazmadığıma göre demek ki haksızmışım, daha da uzatmanın manası yok, diğer küçük çocuğun yazdığı gibi yazayım, boş yapmana gerek yok. 🙃

@Wilfaelor, olsun ama senin geliştiğini, öğrendiğini görmekte güzel. Mesela içeriği konusunda hiçbir bilgin yokken konu hakkında atıp tutmamayı öğrenmiş oldun. Çor çocuk diye itham ettiğin bir üyeden "boş yapmamayı" öğrendin. Hayat böyledir işte forumda da olsan birşeyler öğretir. İyi seneler dostum 😁

@Wilfaelor, olsun ama senin geliştiğini, öğrendiğini görmekte güzel. Mesela içeriği konusunda hiçbir bilgin yokken konu hakkında atıp tutmamayı öğrenmiş oldun. Çor çocuk diye itham ettiğin bir üyeden "boş yapmamayı" öğrendin. Hayat böyledir işte forumda da olsan bir şeyler öğretir. İyi seneler dostum 😁

Yazdığım hiçbir şeye cevap veremediğin için burada büyük bir aşağılık psikolojisi ile benimle dalga geçiyorsun, soruyorum sana ortada bir şey olmadığını görünce yazmayı kesen ben mi, yoksa çocuğun tekinin gazıyla tekrar bana saldıran başka bir çocuk mu bir şey öğrenememiştir? 🙃

Cevabı vereyim sana, çünkü bugün çok şey öğrendin, burası bir forum, bir şeyin linkini atmadan önce seve seve VirusTotal + kaynak ekleyeceksin. Yoksa bu tür sorgulara gayet "normal" şekilde maruz kalırsın. Tamam mı çocuğum?

Öğrendiysen bir şeyler, bundan sonra ona göre takıl, gerçek hayatta da karşına çıkar böyle olaylar.

Yazdığım hiçbir şeye cevap veremediğin için burada büyük bir aşağılık psikolojisi ile benimle dalga geçiyorsun, soruyorum sana ortada bir şey olmadığını görünce yazmayı kesen ben mi, yoksa çocuğun tekinin gazıyla tekrar bana saldıran başka bir çocuk mu bir şey öğrenememiştir? 🙃

Cevabı vereyim sana, çünkü bugün çok şey öğrendin, burası bir forum, bir şeyin linkini atmadan önce seve seve VirusTotal + kaynak ekleyeceksin. Yoksa bu tür sorgulara gayet "normal" şekilde maruz kalırsın. Tamam mı çocuğum?

Öğrendiysen bir şeyler, bundan sonra ona göre takıl, gerçek hayatta da karşına çıkar böyle olaylar.

Gerçekten çok komik birisin :D Tekerrür eden travmaların var sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı