Disiplin Cezası

Velini okula göndermene gerek yok fakat bence durumdan haberdar et. Olur da bir şekilde haberleri olsa bile ilk senden duymuş olsunlar. Üstüne umuyorum biraz da azarlarlar ki; bir daha böyle bir şeye kalkışma, isteme bile.
 
Tekrar velin gelsin diyor.Bizim bu hafta okul bitiyor sınavlardan sonra kimse gelmez.Bende velimi getirtmeyeceğim 4 gün kalmış okulun bitmesine haftayı bitirip olaydan kurtulacağım.

@Savia arkadaşın söylediği gibi ailenize söyleyin. Fakat müdürün yanına gitmeyin. Disiplin kurulunu toplayacağını sanmıyorum.
 
Suçu hemen nasıl aileye yıktın hayret verici bir bakış açın var hayran kaldım şuan. Nereden biliyorsun fal filan mı açtın?
Çocuğu sokak da ki canlılar yetiştirmiyor. Aile için de ki davranışları 1.gözden örnek aldığı, onlardan gördükleri ile hayata tutunmaya çalıştığını düşünürsek bu kimin suçu ?
 
Arkadaşlar altı üstü kaçamak yapmak istemişler, üstelik 7. sınıfa giden çocuk daha bu.
Azarlar gibi uyarmanızın gereği yok, iyice soğutmaktan başka işe yaramaz yaptığınız. Biz de güneşin altında yanmak istemediğimiz için birkaç kere asmışızdır töreni mutlaka.

Bundan sonra törene zamanında inersin inşallah Cemal :) O yaşlarda arkadaş çevren pek önemsemese de ilerleyen yaşlarda milli marşın - bağımsızlığın ne kadar önemli olduğunu anlayacaksınız.
Bayrağın gökyüzünde özgürce dalgalanabiliyorken kıymetini bil, törene katılmamazlık etme :)
 
@BilgisayarKurdu
O zaman atalarımız da cepheye koşmasalardı da keşke hiçbirimiz olmasaydık. Onlar canını feda etti bu vatanın geleceği için, bizse onların yolunda ilerleyip törenden hava sıcak olduğu için kaçıyoruz. Muhteşem. (!)
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı