Disk Kullanılmadığı Halde %100

Merhaba kardeşim öncelikle sorunun şu sistemle veya başka bir şeyle Alakası yok.
Benim elime 3 PC geçti 3’ünede denemediği inrernetten bakmadığım yöntem yok.
Şakın oralara buralara girme.
Yapıcağın şey çok basit.
Senin pc win 10. Win 10 dışında başka hiç blr yerde vermiyor çünkü.
Sistemini win8 yada win7’ye çekeceksin.
Sorun çözülüyor.
Sebebi ne diye sorarsan.
Sebebi şu; Microsoft artık insanları SSD kullanımına zorluyor ve günümüzdeki HDD’ler Win10’un harcadığı güce yetişemiyor.
Sebep bu.
Teyzemin PC’ye aynısı oldu Win8 yaptım düzeldi.
Laptopuma oldu aynısını yaptım.
Şimdi yeni pc aldım daha yeni herşey aynı sıkıntı var lakin sistemim baya iyi olduğu için götürüyor. Yakında SSD alacam ona win 10 Karaca’m kullanacam.
Eğer Win 10 kullanmak istiyorsan SSD Alman şart.
Win 8 yada Win7’ye geri dönmen ise inanılmaz basit.
İnternetten Win8 kurulum USB’si hazırlama yaz çıkar.
Daha detaylı yazmamı istersen bu kurulumlar hakkında söylemen yeterli.
Ben zamanında çok çektim bu acıyı internette hiç kimse yardım etmedi.
Kendi kendime deneye deneye buldum.
Yardım etmek isterim valla.

Merhaba kardeşim öncelikle sorunun şu sistemle veya başka bir şeyle Alakası yok.
Benim elime 3 PC geçti 3’ünede denemediği inrernetten bakmadığım yöntem yok.
Şakın oralara buralara girme.
Yapıcağın şey çok basit.
Senin pc win 10. Win 10 dışında başka hiç blr yerde vermiyor çünkü.
Sistemini win8 yada win7’ye çekeceksin.
Sorun çözülüyor.
Sebebi ne diye sorarsan.
Sebebi şu; Microsoft artık insanları SSD kullanımına zorluyor ve günümüzdeki HDD’ler Win10’un harcadığı güce yetişemiyor.
Sebep bu.
Teyzemin PC’ye aynısı oldu Win8 yaptım düzeldi.
Laptopuma oldu aynısını yaptım.
Şimdi yeni pc aldım daha yeni herşey aynı sıkıntı var lakin sistemim baya iyi olduğu için götürüyor. Yakında SSD alacam ona win 10 Karaca’m kullanacam.
Eğer Win 10 kullanmak istiyorsan SSD Alman şart.
Win 8 yada Win7’ye geri dönmen ise inanılmaz basit.
İnternetten Win8 kurulum USB’si hazırlama yaz çıkar.
Daha detaylı yazmamı istersen bu kurulumlar hakkında söylemen yeterli.
Ben zamanında çok çektim bu acıyı internette hiç kimse yardım etmedi.
Kendi kendime deneye deneye buldum.
Yardım etmek isterim valla.
Intel HD Graphics 630 kullanıyorum. Maalesef en iyi performansı Windows 10'da veriyor. Bundan önce Windows 8 vardı ve oyunlarda tam performans alamıyordum. Yani sürüm düşürmem çok kötü oluyor.

Intel HD Graphics 630 kullanıyorum. Maalesef en iyi performansı Windows 10'da veriyor. Bundan önce Windows 8 vardı ve oyunlarda tam performans alamıyordum. Yani sürüm düşürmem çok kötü oluyor.
Üzülerek söylüyorum başka çaresi yok.
Maalesef yok.
Ben direk Microsoft ile mail olarak bile görüştüm adamların dediği her şeyi yaptım bir cacık olmadı.
Eğer Win10 devam edecek diyorsan SSD alman şart

Arkadaşlar, görev yöneticisinden bakınca diski hiçbir uygulama kullanmamasına rağmen disk kullanımı sabit olarak %100'de kalıyor. Ve bu olay bilgisayar açıldıktan tam 1 saat sonra oluyor. En fazla 2-3 dakika gecikiyor. İnternette yazılan her çözümü denedim ama bu klasik "%100 disk kullanımı" sorunlarından değil maalesef. Format atmadan son çare olarak size de yazayım dedim. Bıktım şu Windows 10 sorunlarından. Kaçıncı format kim bilir.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    44,7 KB · Görüntüleme: 105
Windows 10 da sistem hızlandırma uygulamaları buna benzer temizleme virüs tarama uygulamaları işe yaramıyor ve sistem diğer sistemlerden farklı saçma bir yapıda olduğundan uyumsuz kodlar kayıt defteri girdileriyle oynanması kararsız sistem çıkarıyor. Direk win8 yap yapabilirsen. Yoksada formattan sonra hiçbir uygulama yükleme hep sorun geliyor. Bunun dışında SSD olayıda çözüm olucaktır yani başa dönüceksin. FORMAT :(

%100 disk kullanımı hatasının çözümü yoktur. Yapılabilecek tek şey SSD edinip Windows'u SSD'ye kurmaktır. O halde de %100 disk kullanımı hatası tam olarak engellenmiş olmayacaktır ancak hissedilir bir etkisi olmayacaktır.

Arkadaşlar görüldüğü üzere SSD almaktan başka bir çözümü yok. Disk birleştirme, hızlı getirme gibi ayarları da denedim. Windows 10'u stabil kullanmak istiyorsanız SSD almanız lazım. Yardım eden herkese teşekkür ederim. Bu arada yanlışlıkla konuyu öne çıkardım, kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı