Disney'deki Atatürk olayı nedir?

Disney in yapmış olduğu Atatürk ile ilgili bir dizi vardı ancak ermeni medyasının baskısı sebebiyle dizi yayından kaldırıldı
 
Cumhuriyetin 100. yılında Disney+'a gelecek Atatürk filminin Ermeni lobileri yüzünden Disney+'tan kaldırılması, herkesin Disney'i boykot etmesi ve aboneliklerini çekmesi, RTÜK'ün bile olaya dahil olması...
Ne güzel tamamını Disney+'tan izleyecektik, benim de aboneliğim vardı. Kötü oldu.
 
Korkmuşlar, Türkiye'de ki sadece işsizlerin bile oraya götürülüp Ermenistan'ı fethedecek kadar güçte olduklarını bildikleri için, Disney'de bunlara destek çıkmış ay canım size verilen o paralar harram zıkkım olsun.
 
Son düzenleme:
İşsiz ANCA'ın boş uğraşları.

Aynen boş uğraşlar. Dizi yayından kalktı bile. ABD'ye Ermeni Soykirimi'ni kabul ettirdiler bile. Wikipedi gibi kaynaklarda Kurtuluş Savaşı bile Ermeni Soykirimi'nın devamı olarak kaydediliyor. Boş uğraş kesinlikle. Siz böyle devam edin 5-10 yıl sonra Batı'da Atatürk savaş suçlusu sayılır Hitler gibi paylaşımı yasaklanır. Yunan'lar UNESCO'da Hacivat Karagöz kavgası bile yaptılar. Pontus Rum Soykirimi için ayrı uğraşıyorlar. Seni Batı'da kültürsüz barbarlar olarak göstermeye çalışıyorlar. Teror devleti olarak göstermeye çalışıyorlar. Biz böyle uyumaya devam ettikçe de bunların hepsini başaracaklar.

Disney zaten Ermeni Soykirimi'nı kabul eden bir şirket. Çok da şaşırtıcı değil. Sizin tepki göstermeniz gereken şey kendi “vatanseverliğiniz” burada. Bu basit bir dizi sadece ama işin arka planı çok kaotik. Bu adamlar şu anda ABD müfredatlarına Ermeni Soykırımı'nı sokmaya çalışıyorlar harıl harıl. Uyumaya devam.

Almanya 2016 yılında Ermeni Soykirimi Tasarısını kabul ederken, ABD daha 1-2 yıl önce Ermeni Soykirimi'nı kabul ederken tepki vermeyip basit bir dizi için bu kadar tepki vermek de nasıl bir akıl tutulması yaşadığımızı gösteriyor işte. %52'ye salak diyoruz ama diğer %48 de onların soldan yemiş hali, başka bir şey değil. Kitap okumak desen yok, kültür desen yok. Üzücü, üzücü.

Hala burada adamları ezikleyen, korkmuşlar diyen, kendileriyle övünen tipler olması çok daha üzücü. İşsizlerle fethedeceğin ülke şu anda bütün Batı'yı sana karşı dolduruyor ve bunu başarıyor. Kahramanın terorist ilan edilince görürsün o rezil Ermenileri.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı