DisplayPort girişi olmayan laptopa 2K 240Hz monitör nasıl bağlanabilir?

Kriptonn

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir 2K 240 Hz monitör aldım. Laptopuma bağlayarak kullanmak istiyorum fakat laptopumda DisplayPort çıkışı yok. Yaptığım araştırmala göre HDMI 2.1 kablo işimi görüyormuş. Sizin bilginiz var mı bu konu hakkında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir 2K 240 Hz monitör aldım. Laptopuma bağlayarak kullanmak istiyorum fakat laptopumda DisplayPort çıkışı yok. Yaptığım araştırmala göre HDMI 2.1 kablo işimi görüyormuş. Sizin bilginiz var mı bu konu hakkında?

Laptop modeli nedir?

DP to type c kablosu işinizi görür hdmi almayın derim sync özellikleri vs kullanılmıyor. Ama type c portunun desteklemesi gerekiyor ona bir bakın derim.

Laptop modeli nedir?
Asus Rog G614JV-N3157

Laptop modeli nedir?
Asus Rog G614JV-N3157

DP to type c kablosu işinizi görür hdmi almayın derim sync özellikleri vs kullanılmıyor. Ama type c portunun desteklemesi gerekiyor ona bir bakın derim.
Laptopta Type C var hocam.

Laptobunuzda DP destekleyen TypeC portu varsa 400 500e duzgun bir dönüştürücü alip kullanabilirsiniz. Ben oyle kullaniyorum hatta.
Typce C nin DP portunu desteklediğini nasıl öğrenebilirim hocam

Laptobun ve monitörün tam marka modelini verirsen daha kolay yardımcı olabiliriz
Laptop: Asus Rog G614JV-N3157
Monitör: Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF

ASUS ROG G614JV-N3157

ASUS ROG G614JV-N3157

Laptopta Type-C var hocam.

Typce C'nin DP portunu desteklediğini nasıl öğrenebilirim hocam.

Laptop: ASUS ROG G614JV-N3157
Monitör: Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF.

Laptop Type-C üzerinden DP destekliyor. Cihazlarda da HDMI 2.1 mevcut. HDMI 2.1 kablo ile 240 Hz alabilmeniz lazım. HDMI kablosunu almadıysanız HDMI kablosu yerine bunu alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı