Her ne kadar 8 Level da olsanız, nasıl olsa ilerleyeceksiniz. Ve fort joy oyunun ufak bir kısmı. Asıl oyun Driftwood'da başlıyor. Yani sıradaki mekanınızda. Uzun bir süre takılacaksınız burada. O yüzden ileriyi düşünerek bir Build yapmanız daha doğru.
Tek tek 2 puan şuna 5 puan şuna verin demek doğru değil bence çünkü herkesin bir tarzı var. Ayna da orada olduğuna göre en güzeli, oyunu tecrübe ederek oynamak bence.
Ben buraya bir link bırakayım.
divinity original sin 2 guides Archives | Fextralife
Burada hazır rehberler bulunuyor. Tek tek neye kaç puan verirsiniz yazıyor. Ama dediğim gibi, oyun zevkini öldürmemesi adına bence kendiniz bir Build kurun derim naçizane.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gelelim, ben sizin yerinizde olsam ne yapardım sorusuna...
Okçunuz var, suikastçiniz var, fire-Earth büyücünüz var. Ben olsam buradan sonra 2 şekilde düşünürdüm... Tabii dediğim gibi ben kendimce keyif alacağım 2 alternatifi yazacağım.
1) 2 tane fiziksel hasar var, 1 tane büyü hasarı var. Eksik olan
heal-Support gibi duruyor. Bu mantıkla,
Aero-Hydro çok mantıklı olur. Hem güzel comboları var, hasar vermeniz gereken anlarda işe yarar, hem de takımı hayatta tutabilirsiniz. Elinize de staff değil, wand+Shield alarak dayanıklılığınızı artırabilirsiniz. Ek olarak Aero'dan gelen "
teleport, nether swap ve erratic wisp" gibi skiller yer değiştirmede çok kullanışlı iken, yine Aero'dan gelen "
tornado", Hydro'dan gelen "
rain - global cooling" skilleri savaş alanını kontrol etmenizde çok faydalı olur.
2) takımda
tank yok. Madem warfare-nerco-poly oynadınız şu ana kadar. Devam edilebilir bu şekilde. Ama direkt siz tanklamayı sevmiyorsanız,
summoning + necro gidilebilir. Necro büyülerinin çoğu çok işlevli. Çok ciddi dayanıklılık sağlıyor size. Bir sürü Utility yani... Summoning'in de en büyük avantajı attribute değil, Level'dan beslenip güçlenmesi.
ıncarnate adlı yaratığınız 10 puan Summoning'e ulaştığınız zaman zaten efsane oluyor. Ek olarak Necro'dan gelen "
bone widow" da summoning levelınıza bağlı şekilde güçleniyor. Biri öldükçe diğerini çağırırsınız. Bu da savaş alanında sayısal güç sağlar. Ek olarak stench Talent'ını alırsanız, melee rakipler sizi daha çok pas geçiyor. Bu da sizin çağırdığınız yaratıkların daha fazla hasar göğüslemesi demek. Kısaca summon-necro da iyi bir seçenek. Elinize de iyi bir tek el silah + kalkan alırsanız tertemiz bir tanklığınız olur.