Diyarbakır'da Bilgisayarcıda Çalışmak İstiyorum

Umarım böyle bir konu açmak yasak değildir. Diyarbakır'da oturuyorum. 15 yaşındayım. Diyarbakır'da bilgisayarcı dükkanı olan abilerim bunu okuyorsa lütfen beni değerlendirin. Yaşıma göre bilgisayardan gayet iyi anlayan biriyim. Kendi başıma sistem bile toplayabilirim. 10 yaşımdan beri bilgisayarla iç içeyim. Çırağa ihtiyacınız varsa lütfen bunu burada belirtip, iletişime geçin.

İyi Sosyaller.

Ayrıca getir götür işleri de olur. Çay koyma falan. Yeter ki bilgisayarcı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeter ki derken? Umarım bilgisayarcıda işe başlayınca günde oynayabileceğin 2-3 saat oyunun hesabını yapmıyorsundur. Bazıları böyle yapıyor ki sanırım sen de onun için çalışmak istiyorsun. Doğru mu?

Yeter ki derken? Umarım bilgisayarcıda işe başlayınca günde oynayabileceğin 2-3 saat oyunun hesabını yapmıyorsundur. Bazıları böyle yapıyor ki sanırım sen de onun için çalışmak istiyorsun. Doğru mu?
Hayır kesinlikle onun için değil. Ne oyun oynaması. Ben sadece PC alabilmek için çalışmak istiyorum ve bana en uygun iş bu.

Umarım böyle bir konu açmak yasak değildir. Diyarbakır'da oturuyorum. 15 yaşındayım. Diyarbakır'da bilgisayarcı dükkanı olan abilerim bunu okuyorsa lütfen beni değerlendirin. Yaşıma göre bilgisayardan gayet iyi anlayan biriyim. Kendi başıma sistem bile toplayabilirim. 10 yaşımdan beri bilgisayarla iç içeyim. Çırağa ihtiyacınız varsa lütfen bunu burada belirtip, iletişime geçin.

İyi Sosyaller.

Ayrıca getir götür işleri de olur. Çay koyma falan. Yeter ki bilgisayarcı olsun.
Basit tamir ve temel elektronik tarzı şeyler için telefoncu daha iyi ama senin niyet kesin mi bilemiyorum.
Evde bile telefon tamiri yapılabileceğini düşünüyorum kendimde yapmayı düşünüyorum evde.

Buradan değil birebir gidip dükkanlara sorman lazım abi ben yetişmek istiyorum diye. O samimiyeti hissettirmen lazım adama. Bir de sadece bilgisayar değil, dükkana girersen eğer elektrik ve diğer malzemeleri de öğreneceksin zaten. Mesela anahtar, sigorta röle gibi, varsa tabi o parçalar. Kablo çeşitleri vesaire... Böyle kendini elektrik alanında iyi yetiştirebilirsin.

Hayır kesinlikle onun için değil. Ne oyun oynaması. Ben sadec PC alabilmek için çalışmak istiyorum ve bana en uygun iş bu.
Bir yerde çırak olunca sana iş vereceklerini sanmıyorum her türlü hamal veya çaycı olacaksın.
Kendimden biliyorum izle derler sadece.

Buradan değil birebir gidip dükkanlara sorman lazım abi ben yetişmek istiyorum diye. O samimiyeti hissettirmen lazım adama. Bir de sadece bilgisayar değil, dükkana girersen eğer elektrik ve diğer malzemeleri de öğreneceksin zaten. Mesela anahtar, sigorta röle gibi, varsa tabi o parçalar. Kablo çeşitleri vesaire... Böyle kendini elektrik alanında iyi yetiştirebilirsin.
Tabii ki bunu ben de isterim. Ama çoğu bilgisayarcı Diyarbakır'da herşeye format diyorlar klasik.
İyi yerler bulursam zevkle çalışırım. Herşeye format demeyen, bilgisayardan çok iyi anlayan,öğretmen misali öğretecek kişiler ve yerler arıyorum ama zor bulunur Diyarbakır'da.
O yüzden çay koyma bile olur getir götür vesaire.
Arkadaşlar toplanın. Bugün her bilgisayarcıyı falan arayacağım. Diyelim ki iş buldum,günlük veya haftalık ne kadar istemeliyim. Büyük yerse ücret daha mı çok olur?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı