Diyet ve spor ile kilo alma sorunu

ErenDereli78

Hectopat
Daha fazla  
1.5 aydır sabahları yumurta, domates, salatalık, öğlen meyve, 4 gibi de haşlanmış tavuk ya da yağsız kızarmış tavuk, yaninda da sebze yemeği yiyorum ve sadece tam buğday ekmeği yiyorum. O da sabah ve 4'de 1 dilim. Ayriyeten spor da yapiyorum, basketbol da oynuyorum. 1.5 ayda 10 kilo verdim 103 kilodan 92.5 kiloya düştüm ama 3 gün önce 92.5 iken bu akşam baktığımda 93.8 olmuşum. Neden acaba? Çok üzücü bir durum, lütfen yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Spordan aldığın verim ilk aylarda maksimum alır ondan sonra kilo kaybetme yada kas gelişimi gibi faaliyetler daha yavaş gelişir. Dikkatli beslenmeye devam ettiğin sürece gelişimin devam edecektir. Kas kazanarakta kilo almış olabilirsin beslenmene dikkat ettiğin sürece daha iyi bir fiziğe sahip olacağına emin ol. Tek tip beslenmekten kaçın bazen tavuk yerine balık,et,yoğurt,peynire yönelebilirsin. Çok abartmadan normal zeytinyağlı bir salatayıda ekle programına. Spor yaptığın günlerde daha fazla ye. Spor yaptıktan hemen sonra basit karbonhidrat bile alabilirsin. Tabiki az bir miktarda. Bu glikojen depolarının hızlıca dolması için ve kas yenilenmesini başlatmak için iyi bir seçenek. Çikolatalı süt içebilirsin mesela.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı