Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar 120 kiloyum ve 180 boyum var. Spor salonuna gidecek ve ekipman alacak durumum yok. Sadece diyet ve yürüyüş yaparak kilo verebilir miyim?
Yaktığın kalori aldığın kaloriden fazla ise her türlü kilo verirsin. Spor salonunda ekipmanlarla spor yapmak yürüyüşe göre daha fazla kalori yaktırır elbette ama şart değil. Yürüyüşün yanına bir de ip alıp ip atlarsan böyle de kilo verebilirsin.
Verilebilir ama kas kaybıda olabilir bu yüzden spor yaparak vermen daha sağlıklı.
Kas kaybı olursa da deri sarkması olabilir zaten her türlü derin biraz esneyecek ve hafif sarkar bazı yerlerin ama sporla beraber kilo verirsen kas kaybı az bir şekilde kilo verirsin.
Bende 110 kilodan 74' e inmiştim 7 ay gibi bir sürede bunu yaptım biliyorum çok kısa bir zaman biraz sağlıksız oldu ama verilebiliyor bu 7 ay' ın 5 ayı spor salonuna gitmiştim orada yürüyüş yapmıyordum açık hava doğa yürüyüşleri yapıyordum günde 20 bin adım hedefim vardı bazen 30 bin yaptığımda oluyordu.
Senin azmine bağlı kısaca kilo vermek tavsiyem güzel bass vuran bir kulaklık al ve yollara düş
Anker Q10 almıştım o zamanlar kışın hem kulaklarım üşümüyordu hemde müzik dinleyerek yürümek çok güzel.