Diyet yapmaya devam edilmeli mi?

beratasaln

Decapat
Daha fazla  
4 aydır spor yapıyorum 73 kilodan 65e düştüm. Sonra temiz beslenerek 67 çıktım ama halen gobekde yağ var galiba bu duruma skinny fat deniyor diyet yaparsan zargana kalacağım. Ne yapmaliyim?

Protein ağırlıklı beslenip karbonhidratı ölçüyü kaçırmadan azaltmalısın yanına kardiyo da eklemen lazım tabii.

Ben şahsen karnımda her zaman ufak yağ vardı ama önemsemedim sadece karın kası çalışın kaslar çıktıkça zaten yağlar eriyor çok kilo kaybına gerek yok bu sporda eğer ki estetik istiyorsan çok kilolara çıkma çünkü kas görünümü azalır kilo arttığı için ama eğer ki amacın yapılı bir bodycı fiziğiyse ufak yağları takma ilerde azalır sadece kas kütlene odaklan

Ben şahsen karnımda her zaman ufak yağ vardı ama önemsemedim sadece karın kası çalışın kaslar çıktıkça zaten yağlar eriyor çok kilo kaybına gerek yok bu sporda eğer ki estetik istiyorsan çok kilolara çıkma çünkü kas görünümü azalır kilo arttığı için ama eğer ki amacın yapılı bir bodycı fiziğiyse ufak yağları takma ileride azalır sadece kas kütlene odaklan.

Kas kütlesi artması için yemek yemek gerekiyor fakat ben temiz beslensemde göbeğimin daha da yaglandigini hissediyorum karın kası için definasyon şart degilmi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı