Diyetin ilk haftası kilo almak normal mi?

Enesanna

Decapat
Ben diyete başladığımda 85 kiloydum ve bugün tartıldığımda ise 86 kiloyum. Ağırlık antrenmanları ve bazen kardiyo yapıyorum. Bazal metabolizma hızım 2100. günlük 1600 kalori alıyorum ve sadece süt ve muzdaki şekeri alıyorum başka şekerli gıda asla yemedim. 130gram protein alıyorum günlük. Az yağ fazla lifli yiyorum. Bu kilo alımının nedeni ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir gün içerisindeki tuvalete çıkma durumuna, ödem durumuna göre değişkenlik gösterir. Kendimde gün içerisinde 3 kiloya kadar oynama oluyor. Belirttiğiniz kadar kalori alırsanız yaptığınız sporla vs. 10 günde 1 kilo civarı verme durumunuz var. Kilonuzu her gün değil de belirli aralıklarla ama aynı şartlar altında kontrol edin bence (örneğin tuvalete çıktıktan sonra aç karna, aynı saatte gibi).

Ben diyete başladığımda 85 kiloydum ve bugün tartıldığımda ise 86 kiloyum. Ağırlık antrenmanları ve bazen kardiyo yapıyorum. Bazal metabolizma hızım 2100. günlük 1600 kalori alıyorum ve sadece süt ve muzdaki şekeri alıyorum başka şekerli gıda asla yemedim. 130gram protein alıyorum günlük. Az yağ fazla lifli yiyorum. Bu kilo alımının nedeni ne olabilir?
Kısa sürede etki beklenmesi doğru olmaz,1 ay sonra anlarsınız.

Kalori açığı yap, dediğin gibi şeker ve yağı olabildiğince minimuma indir ve antreman sonrası mutlaka ama mutlaka 15 dakika bisiklet yap veya eğimli yürüyüş. Ayrıca amacın kilo vermek ve yağ yakımı ise antremanları da sert at.
Süt pek önermem hem sindirimi zor hem de deriyi kalınlaştırıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı