Merhaba arkadaşlar yaklaşık olarak 1.5-2 ay gibi bir süredir elektronik sigaraya kullanıyorum. Diz üstü bilgisayarımın touchpad in tıklama özelliği devre dışı bırakarak touchpadin üzerine elektronik sigaramı koyuyordum. Haliyle bu elektroniksigarada yani podcihazında mıknatıs var fakat yeni aklıma geliyor.
1-1.5 haftadır laptopum kendi kendine kapanıp açılıyor bazen video açık iken ses geliyor ama görüntü gidiyor bazen ise kilitleniyor.
Bilgisayarımın 2-2.5 yıldır işlemci macunu değiştirmedim. İşlemcim 5800H sizce mıknatıs laptopuma zarar vermiş olabilir mi?
Veyahut ne gibi bir problem olabilir bilgisayarımda.
İşlemci sıcaklığım boşta iken 66 - 85 derece (%5 kullanımda) voltaj 800 ila 1100 mv arası.
Ekran kartı sıcaklığım boşta iken 60 derece (%0 kullanımda) voltaj sabit 768mv arası.
1-1.5 haftadır laptopum kendi kendine kapanıp açılıyor bazen video açık iken ses geliyor ama görüntü gidiyor bazen ise kilitleniyor.
Bilgisayarımın 2-2.5 yıldır işlemci macunu değiştirmedim. İşlemcim 5800H sizce mıknatıs laptopuma zarar vermiş olabilir mi?
Veyahut ne gibi bir problem olabilir bilgisayarımda.
İşlemci sıcaklığım boşta iken 66 - 85 derece (%5 kullanımda) voltaj 800 ila 1100 mv arası.
Ekran kartı sıcaklığım boşta iken 60 derece (%0 kullanımda) voltaj sabit 768mv arası.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: