DLSS 3.0 için RTX 4060 alınır mı?

AMD ile mutlulukar size de, umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsınız. İyi akşamlar.

He bir de o sorunlar kart 8 yıllıkken değil yeniyken oluyordu.

Nasıl sorunlu anlat o zaman. Beğenmedim atıp kaçmakla olmaz o iş. Güncel olarak bilinen Micro stuttering var o da karttan karta değişiyor. Genele yaymak doğru değil. RX 580 kullanıp "AMD sorunlu" demeyin ya.

RX 6600 kullandım birader DX 11 oyunlarda 100 tane sorun yaratıyordu; Watch Dogs, God of War, GTA 5, GTA 5'te saat oyun içinde akşam 7 oldu mu FPS %60 düşüş yaşıyordu ama siz hala AMD savunmaya devam

Bazı konularda RTX 4060 almayın bazılarında da sorun yok güzel ekran kartı demişler. Bende RTX 4060'ı DLSS 3.0 oldugu için AMD'ye tercih ettim. Oynayacağım oyunların birazı da DLSS destekliyor. Sizce RTX 4060 alınır mı? Yoksa AMD bir ekran kartı mı almalıyım? AMD bir ekran kartı almalıysam RTX 4060 ile aynı fiyatta olması gerek.

Hocam AMD boşmu geziyor sizde AFMF'dir FSR'dır fln var bayağı gelişti bunlar yani DLSS ile FSR arasında dağlar gibi fark yok testlerde bile 300X Zoom fln atıp farkları görüyolar kendim 2 teknolojiyi kullandım nwida artık ekran kartı değil yazılım satıyor ekran kartı değişmez ama yazılım bir anda değişe bilir AMD nwida arasındaki tek açayip fark RTX teknolojisi RTX takıntınız varsa nwida alın derim hatta bazı özelikler AMD daha iyi direk uygulamanın içinde programlar var DLSS benzeri.

Hocam AMD boşmu geziyor sizde AFMF'dir FSR'dır fln var bayağı gelişti bunlar yani DLSS ile FSR arasında dağlar gibi fark yok testlerde bile 300X Zoom fln atıp farkları görüyolar kendim 2 teknolojiyi kullandım nwida artık ekran kartı değil yazılım satıyor ekran kartı değişmez ama yazılım bir anda değişe bilir AMD nwida arasındaki tek açayip fark RTX teknolojisi RTX takıntınız varsa nwida alın derim hatta bazı özelikler AMD daha iyi direk uygulamanın içinde programlar var DLSS benzeri.
Şu FSR'ı artık örnek vermeyin! O çöp bir teknolojiden ibaret.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı