Evet ama normal repoda var.Doas AUR ile kullanabiliyor mu?
opendoas
diye.Doas ile wheel grubuna şifresiz yetki verebiliyor mu?
.Şu anda bilgisayarımda linux kurulu değil
permit :wheel
kodunu /etc/doas.conf'a yaz.Doas ile wheel grubuna şifresiz yetki verebiliyor mu?
.şu anda bilgisayarımda Linux kurulu değil
Doas AUR ile kullanabiliyor mu?
X bloated Linux memesi ve r/linuxmemes'te Karma kasmanın en kolay yollarından biridir.
Bana bunlar cok kullanissiz geliyor.
O her seferinde şifreyi sorar hocam, şifresiz istiyordu galiba.permit :wheel
kodunu /etc/doas.conf'a yaz.
Doas'i yapilandirmak daha basit. /etc/doas.conf dosyasinapermit kullaniciadi as root
komutunu yaziyorsunuz ve kullanmaya basliyorsunuz. Sudo'da sudoers dosyasinda bilmem kacinci satirda degisiklik yapiyorsunuz.
Gentoo devlerinin fikirleri umurumda değil. Bir Gentoo devi şu kötü, şunu kullanın dediği ya da bana inanmaması fikrimi etkilemiyor. Seninkini etkiliyorsa bu senin sorunun. Nasihatlerini kendine sakla derim. Bu arada;Ben o bloat bu guvensiz kafasindaki arkadaşlar için Gentoo gelistiricilerinden bazi nasihatler aldim. Burada paylasayim da farkli gorunmek için sagdan soldan caldiklari fikirleri savunurken daha komik duruma dusmesinler.
i said him anyways sudo still is a small app by todays standards if its slower than you doing a mistake configuring it
%wheel ALL=(ALL) ALL
IQ'dan falan bahsediyordun ya.Gentoo devlerinin fikirleri umurumda değil. Bir Gentoo devi şu kötü, şunu kullanın dediği ya da bana inanmaması fikrimi etkilemiyor. Seninkini etkiliyorsa bu senin sorunun. Nasihatlerini kendine sakla derim.
Hadi sen 1278987. fetch programini gelistirmeye devam et. Cok kreato fikirler bunlar daha fazlasini bekliyoruz.Gentoo devlerinin fikirleri umurumda değil. Bir Gentoo devi şu kötü, şunu kullanın dediği ya da bana inanmaması fikrimi etkilemiyor. Seninkini etkiliyorsa bu senin sorunun. Nasihatlerini kendine sakla derim. Bu arada;
Eki Görüntüle 1149314
Kendi guidelinelarına uymayan devlere selamlarımı yollayayım. Project:Ops - Gentoo Wiki
%wheel ALL=(ALL) ALL
Hatamı bulduğunuz zaman atarsınız.
Anne sütünün önemini gösteren büyük bir pankartsınız hocam. İyi günler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.