Dökün içinizi

Ah dostum ah. Nedense dünyanın öbür ucundaki insanlar seviyor beni zaten.
Yarın işim var, sırf kızın saati öğlen diye uyumuyorum. Ben işe gidiyorum o uyuyor işte böyle bir yaşantı içindeyiz.
O nasıl bir şey ya

Çalışma düzüninize bakılırsa hedef büyük
Umarım her şey gönlünüzce olur.

Hocam 1 dönem bütün özetleri izleyip sınava girmiştim.

Edebiyat bitti doğrusu sınav bahanesiyle.

Coğrafya biraz eksik. Biyoloji 1.5 ünite. Bazı dersler var Fizik ile Kimya nerdeyse ilk 2 ünite üstüne geçemedim.
Benim derdim konular eksik kalmasın yeter.

Büyük hedefim yok. Sadece konuları bitirip düzgünce yılı kapatmak istiyorun 11 sınıftan itibaren TYT-AYT işini hallederiz.
Antrenmanlar ile matematik bitirdim yazın 1 ile 2 kitabı alıp yeniden çözüp matematik belasını halledecem.

Okul ingilizcesi ile gram işim yok buraya makale yazarken ingilizce pratiği yapıyorum zaten.

YKS'ye hazırlanan arkadaşlar, biliyorum bunu size zibilyon kez söylediler ama ben de söyleyeyim; çalışın! Çok duvara vuruyorsunuz sonra kafanızı ama elden bir şey gelmiyor.

Marka kurmak istiyorum çok Xiaomi Casper gibi inşallah yaparım bakalım bir tane kapıcı dairesi tutarsak olur bu iş üretimi orada yaparız arkadaşımla.

Sürüm 7.5 ve altı PS4 Slim arıyorum ve bulamıyorum. Çok bunaldım bir isteğimin düzgün gitmesini istiyorum. Elinde boş yatan kullanmadığınız veya satma niyetinde olduğunuz konsolunuz varsa beni buraya etiketleyebilirsiniz. Ankara içinde arıyorum. (Kafamdaki buydu biraz alakasız oldu ama kusura bakmayın.)

Biraz daha büyüyüp küçük bir birikim ile borsaya girmeyi düşünüyorum onun dışında yaza doğru spor yapmayı ve 9.sınıf konularını tekrar edip TYT'ye iyi bir giriş yapmayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…