Dökün içinizi

Kesinlikle katılıyorum.

Normal şartlarda zamanında bu kadar büyük bir kitleyi elde etmiş olmasaydı başka bir forum bu kurallar ile kapanma noktasına gelirdi. Fakat forumun büyük kemik kitlesi sağlam olduğu için her şeye rağmen bu üyeler bırakmıyorlar ama yeni üyeleri sürekli kaybettiklerinin farkında da değiller.

Yanlış hatırlamıyorsam bakan 2. dönem sınavlarına girmek zorunlu değil demişti.
İsterseniz girmeyin sınava.
2. dönemin Coğrafya ve Kimya sınavlarına girdim çoktan, girmeme gibi bir şansım yok yani artık. Sınavlar iyi geçerse Series S alacağım, birkaç aylığına da olsa en azından şu hayatta en çok keyif aldığım şeylerden birini yapabilmek için çalışıyorum. Ve tabii ki geleceğim için.
Bol şans hocam.
Sana da bol şans, bütün hayatında. @Blacksidemre size de bol şans hocam, sınavlar ve bütün hayatınızda. : )

2. dönemin coğrafya ve kimya sınavlarına girdim çoktan, girmeme gibi bir şansım yok yani artık. Sınavlar iyi geçerse Series S alacağım, birkaç aylığına da olsa en azından şu hayatta en çok keyif aldığım şeylerden birini yapabilmek için çalışıyorum. Ve tabii ki geleceğim için.

Sana da bol şans bütün hayatınızda. @Blacksidemre size de bol şans hocam, sınavlar ve bütün hayatınızda: )

Umarım yüksek notlar alırsınız ve Xbox hayalinize kavuşursunuz.
Bu gece yatmadan önce sizin için bir dua edeceğim.

Şans sizinle olsun.

@Blacksidemre size de bol şans hocam, sınavlar ve bütün hayatınızda. : )

Çok teşekkür ederim.

Matematik ve biyoloji dert olmasın, çalışabildiğin kadar çalış. Güzel notlarını bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı