Dökün içinizi

Pek bir şey yok. İkinci sınavlara girmedim ilk dönem ortalaması yeterince iyiydi diye. Aşırı sıkışık 3-4 ayın ardından rahat günlere erişebildim sonunda. Maksimum derdim eski, ağzına kadar barutla dolu feza torpillerden bulamıyor olmak falandır. Piyasaya baruttan kısılmış, fos torpilleri sürüyor Allahsızlar. Araziye gidip iki eğlenemiyoruz. 😡

Umarım yüksek notlar alırsınız ve Xbox hayalinize kavuşursunuz.
Bu gece yatmadan önce sizin için bir dua edeceğim.

Şans sizinle olsun.
Çok teşekkürler. 2 kişiye şans dileyip geçmekle olmaz. Umarım her şey hepimizin gönlüne göre olur. Herkese hayatta başarılar dostlar, iyi geceler.

Evde kıt kanaat geçiniyoruz her zaman iyi bir bilgisayarımın olmasını istedim. Şu an kullandığım bilgisayarım istediğim oyunları oynatmıyor. Arkadaşlarımla istediğim oyunu oynamak istiyorum fakat şartlar el vermiyor.😔

Hayatı yaşamaya değil hayatı yaşayanları izlemeye gelmişiz dostum.

O parayı verebilecek olsanız burada işiniz ne hocam :D

Ah dostum ah. Nedense dünyanın öbür ucundaki insanlar seviyor beni zaten.
Yarın işim var, sırf kızın saati oldukça geride diye (UTC-6) uyumuyorum. Ben işe gidiyorum o uyuyor işte böyle bir yaşantı içindeyiz. 😄

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı