İlk başta getir götür servis tarzı işler yaptırırlarDois dönerde yarin işe başlıyorum asgari ücrete 15 yaşındayım. Ne gibi zorlukları olur ne işleri yaptırdılar?
15 yaşında asgari ücret veriyorlar mı ya hayırlı olsun kral.Dois dönerde yarin işe başlıyorum asgari ücrete 15 yaşındayım. Ne gibi zorlukları olur ne işleri yaptırdılar?
Kral artık fabrikada çalışan suriyeliler bile haftalık 5-6 bin alıyor bi zahmet versinler15 yaşında asgari ücret veriyorlar mı ya hayırlı olsun kral.
Daha reşit bile değil o yüzden asgari ücret verilmesi normal değil çoğu yer az veriyor.Kral artık fabrikada çalışan suriyeliler bile haftalık 5-6 bin alıyor bi zahmet versinler
15 yaşında asgari ücret veriyorlar mı ya hayırlı olsun kral.
Hangi pozisyonda aldırlar seni.
5-6 ay KFC de çalıştım daha sonra usta dönerciye geçtim. Kendince avantajları da var dezavantajları da. Mutfakta çalışırsan eğer yoğun bir yer de değilse çok sorun olmaz. Mutfak dışında da olmaz aslında. Ama yoğunsa o zaman sıkıntı. Yani yoğun olup olmadığına bakmalısın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.