Yok, sizin kadar üstün varlık değildim. Ben emziğimi falan kemiriyordum, diğer milyonlarca normal velet gibi.
Yaklaşık 10 tane mesajda küçükken okumayı sökmek ile doğuştan sökmenin farklı olduğunu söylemeye çalışıyoruz hocam. Bir yaşında veya bir buçuk yaşında öğrenmiş olabilirsiniz ama doğuştan öğrenmeniz için sizi dağların falan doğurmuş olması lazım.
Hocam bir an "doğduğumda uçak sürebiliyordum" diyeceğinizi sandım bir an. KorktumYok, sizin kadar üstün varlık değildim. Ben emziğimi falan kemiriyordum, diğer milyonlarca normal veletler gibi.
Hocam konunun gerçek olma ihtimali var aşırı düşük olsa da. Mizah kategorisi ayıp olmamış mı birazKonuyu olması gereken kategoriye taşıdım, gözden kaçmış.
Belki doğuştan karikatür okuyor. Olamaz mı?Hocam konunun gerçek olma ihtimali var aşırı düşük olsa da. Mizah kategorisi ayıp olmamış mı biraz?
Ciddi ciddi cevap verip de konunun yanlış yere açıldığını raporlamayanlar ayıp etmiş.Hocam konunun gerçek olma ihtimali var aşırı düşük olsa da. Mizah kategorisi ayıp olmamış mı biraz?
Hocam konunun gerçek olma ihtimali var aşırı düşük olsa da. Mizah kategorisi ayıp olmamış mı biraz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.