Doğuştan okuma bileniniz var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendinizi dünyaya bu hediyeye sahip 2. Kişi olarak tanıttınız mı? Bir doktora tescillettiniz mi? Haber kanallarına çıktınız mı?

Mizah kategorisi mi, bak dikkat etmemişim, eğer öyle olduysa çok ayıp ettiler, bu yaştan sonra böyle bir konuyu mizah yapacak halimiz, yok, çünkü biz gerçek olduğu için konuyu açtık, ilgili arkadaş lütfen geri eski yerine taşıyın, bu gerçekten saygısızlık olur.
Şimdi troll olduğu belli oldu. Teşekkürler moderatörler. Geleceği görebiliyorsunuz ;)

4 yaşındayken babama gazete okurdum ve büyüklerimin dediklerine göre konuşmayı çat-pat söktüğümde evdeki gazete-kitapları okuyormuşum, bu da herhalde 2-2,5 yaşına tekabül ediyordur.
Ebeveynlerin seni resmen kandırmışlar. Niye kandırmışlar sormak aklınıza hiç geldi mi?
Zeki biri hemen anlardı ve sorardı ailesine niye beni böyle kandırmakla uğraşıyorsunuz diye. Bebekliğini hatırlıyor musun? 2 yaşındayken okuduğunu hayal edip etmediğini sormuyorum, kesin hatırlıyor musun? Tabii ki hatırlamazsın, ben senin yerine cevap vereyim.

Ben de okuturdum. VIP öğrenci olmayandım. 😎

Anaokuluna gitmedim. :D

Sayın arkadaşım inanmamak ayrıdır ama ciddi olarak açtığım bu konuyu lütfen Konu Dışı bölümüne taşıyın, gerçekten çok ayıp, mizah ne demek ya, insanlar inanmayınca gerçek olan bir şey mizah mı oluyor, bak gerçekten üzüldüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı