- Makaleler
- 49
Aman olmasın. Şu anlık gündem de yok sanırım. Gerekilen karar alındı mı? Hatta doktorların istediği şey ne?
Acil kırmızı alan ve yoğun bakım gibi kritik noktalar boş bırakılmıyor, o tür hastalar ölüme terk edilmiyor.Yaparlar mı bilemiyorum ama benim anlamadığım şey şu bunlar grev yaparken ölmek üzere olan bir hastaya ne olacak?
Acil kırmızı alan ve yoğun bakım gibi kritik noktalar boş bırakılmıyor, o tür hastalar ölüme terk edilmiyor.
Acil servis halen devam ediyor da, bu arkadaşlar iş arkadaşlarını düşünmüyor galiba ve o şahıslar ayda kaç gün grev yapıyor artık sayamıyorum ama o günlerin parasını da helal diye çocuklarına yediriyorlar. Haram zıkkım olsun diyorum başka bir şey demiyorum. Bu sendikaları da asla desteklemiyorum. (Her sendikayı aynı şekilde.)Yaparlar mı bilemiyorum ama benim anlamadığım şey şu bunlar grev yaparken ölmek üzere olan bir hastaya ne olacak?
Benle alıp veremediğin ne var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.