Dolandırıldığım için öfkemi kontrol edemiyorum nasıl çözerim?

CamelonTv

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. 200TL gibi bir miktar dolandırıldım. Savcılığa gitsem 200TL için pek uğraşacaklarını sanmıyorum olayın nasıl yaşandığını falan pek fazla söylemek istemiyorum ama içimde büyük bir öfke birikintisi var bu öfkemi nasıl geçirebilirim bunu cidden bilmiyorum öfkemi kontrol edemiyorum ve adamın istesem soyağacına kadar avukat vasıtası ile bulurum sizce bu sinir problemimi nasıl çözebilirim?

Merhaba. 200TL gibi bir miktar dolandırıldım. Savcılığa gitsem 200TL için pek uğraşacaklarını sanmıyorum olayın nasıl yaşandığını falan pek fazla söylemek istemiyorum ama içimde büyük bir öfke birikintisi var bu öfkemi nasıl geçirebilirim bunu cidden bilmiyorum öfkemi kontrol edemiyorum ve adamın istesem soyağacına kadar avukat vasıtası ile bulurum sizce bu sinir problemimi nasıl çözebilirim?

Anlıyorum sizi bende (para ile olmasa da) tam 20 mn owo dolandırılmıştım ve emin ol para ile dolandırılsam o kadar sinirlenmezdim sonrada fazla takmadım geçti.

Avukat masrafına gerek yok. Kendi dilekçeni yazıp ilet. İnan ilgileneceklerdir.

Bazı şeyleri sindirmen gerekir. Bunun sana ders olduğunu ve bir daha yaşamayacağını kendi kendine telkin et sonra da 2 tuborg al müziğini aç keyfine bak dostum. Hayat ufak tefek şeyleri kafaya takmak için çok kısa.

Hocam 2019 yılında 1K dolandırılmış arkadaşım vardı pek ilgilenmemişlerdi.
Ben 3750 TL dolandırıldım. Şikayetçi oldum şahıstan. Bir gün telefon geldi beyefendinin karısı parayı göndereyim şikayetinizi çekin dedi. Acıdığımdan dediği gibi yaptım ama Kamu davası sonuçta bu. Ne oldu durumu bilmiyorum. Paranı alamasan da cezasını çekmesi için en azından bir şeyler yapmış olursun. Başkalarına bulaşmasınlar en azından.

Steamden herifin biri 3 tane skinimi çalmıştı. Bir de adama kendi ellerimle takas teklifi yolladım. 400 lira civarıydı hala aklımda unutamıyorum.

•Ak 47 Redline - 230 TL
• Awp Hezeyan - 140 TL
•M4A1S Mecha Endüstrisi - 250 TL

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı