Dolandırıldım Yazıklar Olsun!

Letgo = Elden alışveriş. Millet kardeşinden kazık yiyor bu zamanda Letgo'dan kargo ile iş yapılır mı yahu? Geçmiş olsun. İçinizi rahatlatacak bir neticeye ulaşırsınız umarım.

Annesinin babasının profillerini bulsan nolacak, öyle bir evlat yetiştirdikleri için gurur duyuyorlardır. Böyle bir evladı yetiştiren ana baba da dolandırıcıdır sonuçta. Çok geçmiş olsun. Biz ne ara böyle olduk demişsin ya bir ara arkadaşın biri şöyle demişti "atı alan üsküdarı geçti geçmiş olsun".

Savcılığa git, tüm görüşmelerini belgele ekran görüntüsü çıktılarını al, ifadeni zaten orada alırlar, adamın ailesini şusunu busunu şimdilik işe karıştırma olayın gidişatı açısından. Geçmiş olsun bu arada.

Buradaki bazı Sosyal üyelerimiz konu sahibine hakaret edeceklerine çözüm yolu önerseler daha yerinde olur diye düşünüyorum, kendisi yanlış bir şey yaptığının şimdiye kadar farkına varmıştır zaten. Herkes hata yapar, sonrasında bunun farkına varır ve geriye kalan ömründe bu tarz hatalar yapmamaya özen gösterir. İnsanların yanlış eylemlerde bulunması onlara ''aptal'' deme hakkını sizlere vermiyor.

Arkadaşlar ne yapmanız gerektiğini detaylı olarak anlatmış sanırım, lütfen bu tarz meselelerde daha dikkatli olun ve kime güvenip kime güvenmeyeceğinizi bilin. Geçmiş olsun, iyi günler.

Sonuç : Polise gittik tüm kanıtlarımı sundum. Telefon ses kayıtları WhatsApp ses kayıtları... Adamın babasını aradık adam şirket sahibi. Millete emir yağdırıyor. Kendisi Hollanda'da sicili temiz. Neden böyle bir şey yapsın. Adam bir milyarı bahşiş olarak veriyordur. Polisle uzun istişare sonucunda 3. şahsın olduğunu anladık. Kısaca adamın adını kullanarak, adamın hesabını kullanarak dolandırdılar.

Arkadaşımın başına gelmişti, alma dediğim halde bir şey olmaz diye almıştı. Sonuç dolandirildi ve polise gittik. Polisin dediği; parayı IBAN'a mi attınız yoksa elden mi verdiniz. Arkadaşım IBAN'a yolladim dedi ve polis pek bir şey çıkmaz umudu kes dedi. Umarım sana da aynısı olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı