Sonunda bu değerleri de gördük. Ocak'ta i5 4460+GTX 970 diye planladığım sistemin aynı fiyatında i3 4160+GTX 960'lı sistem alırım artık.
Geçen gün 50 dolar almıştım kur 4.26 ydi. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim....Güncelleme gelmiş, Dolar 4,4222 TL.
Şimdi 2.70 olsa öpte başına koy durumuna geldik...[/QUOT
Ben 18 yaşımdayım şimdiye kadar doların kayda değer bir gerilemeye girdiğini görmedimi girsede tekrar yükseldi ve şuanki konumuna geldi. Bu saatten sonrada doların düşmesini beklemek biraz hayalperestlik gibi geliyor.Geri kafalığı, yobazlığı, çomarlığı bıraktıkları zaman her şey düzelecek.
Geçen gün 50 dolar almıştım kur 4.26 ydi. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim....
Ben 18 yaşımdayım şimdiye kadar doların kayda değer bir gerilemeye girdiğini görmedimi girsede tekrar yükseldi ve şuanki konumuna geldi. Bu saatten sonrada doların düşmesini beklemek biraz hayalperestlik gibi geliyor.
Yok anladım da sadece öyle söylemek istedim yaniGaliba söylediğim yanlis anlasildi. Bende biliyorum dolarin duameyecegini. Orada ki soylemim su anlamdaydi; zamaninda 2.70 olan dolara sitem eder olmuşuz simdiki halimize bak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.