Sonunda bu değerleri de gördük. Ocak'ta i5 4460+GTX 970 diye planladığım sistemin aynı fiyatında i3 4160+GTX 960'lı sistem alırım artık.
Arkadaslar guncelleme daha geldi.
1$ =
Eki Görüntüle 298393
Bu arada sakayi birakayim da ciddi birsey yazacagim. Bu dolarda ki firlamarin sebebi Siyasi belirsizlik. Erken secim zaten basli basina bir etken. Issizlik ve cari acikda guzel guzel yerini koruyor. Bu israil meselesi tuzu-biberi oldu. Birde Amerika-Iran nukleer anlasmasini bozdu. Ula ne oluyorsa hep gelismekte olan ulkelere oluyor.
Yani 25 Haziranda AKP basa gecerse dolar tekrar 4 seviyelerine dusecek. Yok; baska aday gecerse o zaman gorun etkiyi. Birde parlamenter sistemi geri getirecekmis. Dolar 6 lirayi gececek. Hadi bakalim. #Rez
Sana kim yeni gelen seçilen hükümetin doları belirlediğini öğretti merak ediyorum. Aynısı gelir 4 olacak farklı gelir 6 olacak nasıl bi tespit ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.