Dolar 4 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kenardaki 100.000 € paranı TL'ye çevireyim.

Bir gün Almanya'da neyim var neyim yok satip Türkiye'ye yerlesecegim. Sirf paramin faiziyle krallar gibi yasarim diye düsünüyorum. Hele bir Türkiye ekonomi ile adaletini bir düzeltsin bir gün mutlaka gelecegim.
Edirneye gelip seninle raki icip ciger kebabi yiyecegiz @Cleante :)

Bir gün Almanya'da neyim var neyim yok satip Türkiye'ye yerlesecegim. Sirf paramin faiziyle krallar gibi yasarim diye düsünüyorum. Hele bir Türkiye ekonomi ile adaletini bir düzeltsin bir gün mutlaka gelecegim.
Edirneye gelip seninle raki icip ciger kebabi yiyecegiz @Cleante :)
Ben içki içmem ama ayranla sana eşlik ederim. Ayrıca ciğer kebabı değil onun adı, tava ciğer derler.😀 Çok var burada Almanya emeklisi, krallar gibi yaşıyorlar. Bizim emekli sürünsün.

@Silinen üye abi Beşiktaş JK şundan dedi. Türkiye Gezi Parkı olayında 157 milyon zarara girdi ve ekonomi bir hayle düştü.

Sevgili kardeşim gezi parkında dolar kaç kuruş artmış bir araştırın isterseniz, bazı şeyleri bilmek için ekonomist olmaya gerek yok ülke ekonomisinin bu hale geleceğini kundaktaki bebek dahi biliyordu bir siyaset erbabları bilmiyordu.

Bilgisayar satın almak önceden de lüx idi. Şimdiler de yine lüx bir çok kişi için. İpin ucu kaçtı bir kere. 2. el bakın siz en iyisi.

Ekmegi dolarla mi aliyorsun? diyenlere gelsin.

29543192_1615184755203945_1893278573529415332_n.jpg

Ekmegi dolarla mi aliyorsun? diyenlere gelsin.

Eki Görüntüle 288854
Tabiki enflasyona göre artmış gördüğümüz gibi ama maaşlarımız da enflasyona göre arttığı için hiç bir değişim olmadığını görebiliriz. Et örneğinden yola çıkarsak, 2006 asgari ücret 500 milyon falan olması gerekiyordu. 500 TL diyelim ona; 500/12.8=39 kilo kıyma. Şimdi 1600/40=40 kilo kıyma bak işte 1 kilo artmış alım gücümüz neyine yetmiyor. Hainlik yapmayın.!

Şaka maka aynı kalmış hiç bir değişim yok peki bu 2000 dolar kişi başı artışı nereye gitti aklıma takılan o.

Ha 2000 doları 12 ye bölsek 166 dolar yapar. Çok bişey değil ama az da olsa artması lazım. Demek ki doymak bilmeyenlere gidiyor. Siz orada kalın bence 40 bin dolar kişi başı gelirle sefa sürün. Ne işiniz var. Tantuni ise dert ayda bir gelin yeyin gidin.
GDP per capita (current US$) | Data

1522235629001.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı