Dolar 4 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dolar rekorunu kırdı. Ne düşünüyorsunuz?
Tahminim 2023 den sonra azalır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir gün Almanya'da neyim var neyim yok satip Türkiye'ye yerlesecegim. Sirf paramin faiziyle krallar gibi yasarim diye düsünüyorum. Hele bir Türkiye ekonomi ile adaletini bir düzeltsin bir gün mutlaka gelecegim.
Edirneye gelip seninle raki icip ciger kebabi yiyecegiz @Cleante :)
Bi de halay çekin tam olsun :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Seneye 5 olursa hiç şaşırmam. Zaten yabancılar niye Türkiyeye geliyor. Dolar yüksek diye. adamların 1 milyon doları varsa 4 milyon TL oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep
Daha yeni başladık ya :) Bu sene çok keyifli başladı ya. Çiftlik Bank, Doğan Grubu, Dolar, Euro, Benzin...
Recep abi de bana benzedi :D Ama bazı şeyler vardır dalga geçilmez mesela Türkiye gelişiyor bir ikincisi batı bizi kıskanıyor inanmayanlar karşı çıkanlar içeri lütfen.

Dolar 4 TL değil lütfen spekülasyon yaratmayın. Türkiye'de asgari ücret 1500 Lira Amerika'da ise 1500 Dolar ne farkı var bana söyler misiniz? Almanya'da ise 1500 Euro. Hem orada meyve ve sebze daha pahalı.

Şaka gibi ya, bildiğin milletin ülkeleri ileriye giderken bizim ülkemiz geriye gidiyor. Hayır merak ediyorum bütün bunlar gelip geçici mi yoksa gerçekten sonumuz kötü mü bitecek? Umarım insanımız biran önce uyanır diyeceğim ama bilmiyorum, hayır çevremde o kadar çok insan var ki siyasette ki kafalarımız uymayan. İnsan ister istemez şüpheye düşüyor acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye? Ama sonra bir daha düşünüyorum yok arkadaş cidden el ile tutulur bir tarafı yok şu anki hükümetin. Neyse ben yine siyasete kaymaya başladım kusura bakmayın. Diyecek çok laf yok zaten her şey ortada.😶

Dünyada Türkiye algısı yüzünden artıyor. Yabancı ülkelerin gözünde Türkiye IŞİD destekçisi, Kürtleri öldüren, her hafta bombaların patladığı bir yer. Hukuksuzluk, ekonomik yasaklar, üretimsizlik eklenince böyle oluyor. Ciddi anlamda 15 Temmuz'dan sonra Türkiye için ciddi bir baskı oluşturuldu. Her durumda hükümet karşıtı olursanız sonumuz Irak gibi olacak.

Venus V5 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

İsterse Kanuni Sultan Süleyman kadar kudretli isterse Mustafa Kemal Atatürk kadar ileri görüşlü olsun ülkeyi yöneten kişi en fazla 2 dönem ülkeyi yönetmelidir. 16 yılın sonunda bu gerçek apaçık ortaya çıkmıştır. Güç sarhoşluğu insanın şahsını olduğu gibi yönettiği toplumu da çöküşe götürüyor. Bu düzen böyle devam ettikçe Dolar 2019'da 5 TL'ye de yaklaşır 2023'te 7 TL'ye de yaklaşır. Yalakaların birbirinin sırtına basarak yükselmesinin prim yaptığı, liyakatın yerle bir olduğu düzen içerisinde bu gidişe dur demek için elini taşın altına koymaya kimse cesaret edemiyorsa çöküş kaçınılmazdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı