Dolar düşer mi?

Düşer mi ?

• Düşmez.

Oy: 59 64,1%
  • Düşer

Oy: 6 6,5%
  • Ekmeği dolarla mı alıyoruz ?

Oy: 27 29,3%

• Oy verenlerin toplamı
    92
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben pek fazla düşeceğini sanmıyorum açıkçası. Eskiden 2-3 liraydı. Düşer demişlerdi o zamanlarda bak şimdi ne haldeyiz.

PC toplama konusuna gelirsek, seçimden hemen sonra cumhurbaşkanı açıklanınca biraz alçalacağını düşünüyorum. Dolar kendini toparlamadan hemen o arada toplayabilirsin.

Şimdi dolar düşer düşmesine de seçimden sonrasına ancak düşer.

Seçimden sonra gelecek kişi hala baskıcı, ne dediğini bilmez, ekonomiden anlamaz, tek adamlık yapmaya çalışır, sağa sola kendi işi olmayan yerlere emirler verir, yani bağımsız olması gereken yerler bağımsızlıktan muaf olur ise dolar asla düşmez. Düşmezden kastım 4 ün altına asla inmez.

Eğer bu dediklerimin tersi bir durum olursa birkaç ay içerisinde 3.30-3.70 arasında seyredecektir. Zaten hükümet değiştiği anda yatırımcıların da gelmesi kuvvetle muhtemeldir, zira siyaseti saldırmak, politikayı yumruklamak sanan cahillerin yöneteceği ülkeye yatırımcı gelmez.

Kredi derecelendirme kuruluşu Türkiye notu indirme konusunda araştırmaları varmış yarın yükselir yine. Seçim sonrası ikinci tura kalır yükselir 2. Turdan sonra değişir ise hükümet düşer çünkü ; ohal kalkar, Avrupa ülkeleriyle yeniden diyalog gireriz üretim yapan bir toplum olursak dolar 2.5 altına iner 2 sene de.

İfadeler: GCN
Daha sonra yükseltebileceğiniz parçaları sonra alın. 16 GB RAM yerine 8 GB gibi.

Doların yükselmesinden daha tehlikeli olan şey doların kurunun sürekli hareket halinde olması. Piyasa yönünü kestiremediği için firmaların fiyat politikası dengesizleşiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…