Dolar Düşüşü Devam Eder mi?

• Konuyu başlatan IBO.
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 2.996
Dolar düştüğü kadar geri yükselecek bence. Çünkü daha ilk etapta düşürülmesi gereken faizler var.

Bana göre daha fazla düşmez. Düşse bilene belirli bir süre sonra artar.

Ne yazık ki ekonomi savaşları pek de dediğiniz gibi cephelerde olmuyor. Üretmemiz gerekiyor. Neden acaba hiç milli üretim anakartımız yok? Ya da herhangi bir bilgisayar parçası? Gidip de bana Vestel gibi şeyler söylemeyin. Parçalarını birleştirmekle olmuyor üretmek...
Bazı haberlerde uçak üretiliyor haberini görmüştüm. Haber sitelerinde de birkaç sene sonra falan yazıyordu. Tam hatırlamıyorum hangi yılın yazdığını. Benim tahminim Türkiye ortalama 2030 yıllarında kendine gelecek. (Linç yemek istemiyorum. Sadece düşüncemi söyledim. :oops:)

Bazı haberlerde uçak üretiliyor haberini görmüştüm. Haber sitelerinde de birkaç sene sonra falan yazıyordu. Tam hatırlamıyorum hangi yılın yazdığını. Benim tahminim Türkiye ortalama 2030 yıllarında kendine gelecek. (Linç yemek istemiyorum. Sadece düşüncemi söyledim. :oops:)
Uçağın üretilmesi zaten seneleri alır 10 seneyi de bulur geçer.

An itibari ile 5,55
Şöyle 4,80-5 bandında faiz indirimi müdahelesi bekliyorum bankalardan.

Haftaya yapılacak olan PPK toplantısı, 4 Kasım'da netliğe kavuşacak olan İran ambargosu gibi olaylardan sonra doların tırmanışa geçeceğini düşünüyorum. Bence dolar 5'in altını bir daha asla görmez.

Bence şubata kadar daha düşer fakat ilkbahardan sonra yani mart,nisan gibi uçak gibi uçmaya başlayacaktır. Ancak en düşük 4,5 çok az ihtimal ama belkide 4 'ü görür.

Değerli technopatlılar, ben anlamış değilim 1dolar=5.58 Türk lirası ama 1dolar=1dolar.

Bir yükseliyor bir düşüyor, izlediğim bir ekonomici hastaya ateş düşürücü veriyorlar benzetmesini yapmıştı ve şubat, mart gibi ne olacağı belli olacak demişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı