Dolar Düşüşü Devam Eder mi?

• Konuyu başlatan IBO.
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 2.996
Amerika, Türk'ün başarısını bilmiyor. Fakat biz Çanakkale Savaşı'nda bunu gösterdik. Hayatımız The Walking Dead gibi. Bir türlü sorunsuz üretime geçemiyoruz.
Ne yazık ki ekonomi savaşları pek de dediğiniz gibi cephelerde olmuyor. Üretmemiz gerekiyor. Neden acaba hiç milli üretim anakartımız yok? Ya da herhangi bir bilgisayar parçası? Gidip de bana Vestel gibi şeyler söylemeyin. Parçalarını birleştirmekle olmuyor üretmek...

5.50' u kırarsa hızlıca 5'i görür. Yarın bu saatlerde belli olur düşerse neden düşüyor dedirtecek yükselirse normallikle karşılayacağız.

Ne yazık ki ekonomi savaşları pek de dediğiniz gibi cephelerde olmuyor. Üretmemiz gerekiyor. Neden acaba hiç milli üretim anakartımız yok? Ya da herhangi bir bilgisayar parçası? Gidip de bana Vestel gibi şeyler söylemeyin. Parçalarını birleştirmekle olmuyor üretmek...
Hocam kesinlikle katılıyorum. Elimizde birşey yok ama vestelimiz var venüsümüz var diyip dolananlar da ayrı bir kafadalar.

Evet buradan biraz siyasete girer gibi oldu hafif senin yorum ama haklısın. Fakat ülkedeki durum ortada. Biri bayram namazından önce siyaset yapıyor şadırvanın orada, öteki gelmiş bunlara cahil diyor seviyesiz, zavallı diyor. Bir grup var zaten tek bildikleri şu diğer ülkelere özenme durumu. Saçma. Ne zaman biz gerçekten tutan bir şey ürettik? MPT 76, Sarsılmaz ürettiysek devamı gelmeli. Hemen pes etmeyeceksin. Kaan N1 yaptıysan devamını getireceksin. Belki tutacak?

Amerika, Türk'ün başarısını bilmiyor. Fakat biz Çanakkale Savaşı'nda bunu gösterdik. Hayatımız The Walking Dead gibi. Bir türlü sorunsuz üretime geçemiyoruz.
Arkadaşım Türk'ün gücü derken Amerika bilse ne olur bilmese ne olur Amerika o kadar yüksekte ülke bizse hayla eski atalarımızın kazanmış olduğu savaşı sanki biz savaşmışız gibi düşünmeniz çok yanlış adamlar dolarla bizim ülkemizi enflasyona soktu borç üstüne borç oluyor artık Türk'ün gücü demezsen sevinirim.

Aselsan'ı gece gündüz mail yağmuruna tutuyorum Yarı iletken ÇİP ve transistör teknolojisine geçiş için yatırım yapsın diye bahsi geçen teknoloji (Anakart- ram-işlemci vs ) İnşallah adım atıcaklar

Evet buradan biraz siyasete girer gibi oldu hafif senin yorum ama haklısın. Fakat ülkedeki durum ortada. Biri bayram namazından önce siyaset yapıyor şadırvanın orada, öteki gelmiş bunlara cahil diyor seviyesiz, zavallı diyor. Bir grup var zaten tek bildikleri şu diğer ülkelere özenme durumu. Saçma. Ne zaman biz gerçekten tutan bir şey ürettik? MPT 76, Sarsılmaz ürettiysek devamı gelmeli. Hemen pes etmeyeceksin. Kaan N1 yaptıysan devamını getireceksin. Belki tutacak?
Hocam bu işler tuttu tutmadıya gelmez ki. Üreteceksin ama insanlığın işine yarayacak. Baştan savma sadece parçaları birleştirip sonra yerli milli diye övünmek saçma geliyor. Zaten iyi ve güzel bir üretim olsa tutmasını beklemeye gerek yok her türlü kazanacak :(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı