Dolar düşer mi?

Düşer mi ?

• Düşmez.

Oy: 59 64,1%
  • Düşer

Oy: 6 6,5%
  • Ekmeği dolarla mı alıyoruz ?

Oy: 27 29,3%

• Oy verenlerin toplamı
    92
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normal de her bayram da 30-40 kuruş düşerdi ama bu bayram olmadı böyle bir şey. Sonuç olarak durum vahim. Öte yandan OHAL kalktığı zaman 60-80 kuruşluk bir düşüş öngörüyorum. Normal de dolar alacaktım bu bayram da dolar 4.65 falandı bayramdan önce dedim ki dolar bayram da 4.40 olur o zaman alırım ama umduğum gibi olmadı maalesef. Kısacası durum kötü dostlar.
Bu arada seçimden sonra dolar düşüceğini sanmıyorum çünkü hükümet değişecek. Eğer ki 2. tura kalınırsa dolar artar. 1. tur da AKP alırsa dolar düşer.

Sana sadece şunu sorayım.
Bu ülkede çıkan bir şey ne zaman düşmüştür?
Cümle ancak bu kadar anlamlı olabilirdi.
Bende seninle girebilirim, seçimden sonra malum şekilde devam ederse +5 görürüz.
hocam biraz özel sohbet gibi olacak ama sistemim yazısını gördüm de siteminiz hoşuma gitti Amazon aracılığıyla mı sipariş ettiniz acaba?

Bro, ben doların düşeceğini zannetmem. Şimdi ki iktidarı asla kötülemiyorum yalnız eski iktidarla devam edilirse dolar fazla yükselmez, yalnız yeni iktidar gelirse o zaman doların çok daha fazla yükseleceğini düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…