Dolar ne zaman düşer?

uyeadimbu

Centipat
1 dolar anlık olarak 7.24 TRY:
Arkadaşlar dolar düşmeli mi?
Türk Lirasının değerini yükseltecek faaliyetler nelerdir?
Türk Lirası değeri yükselmeli mi?
Türkiye'de çoğu insanın teknolojiye ayak uyduracak kadar imkanı yok.
Bazı ülkelerin özel şirketleri bile uzay çağına ayak uydurmaya çalışırken bizim halkımızın çoğu ülkenin geleceğinin derdinde?
Bu ülke neden şarampole yuvarlanıyor?
Üretim için dışa bağımlılığın azaltılması nasıl gerçekleşebilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 dolar anlık olarak 7.24 TRY:
Arkadaşlar dolar düşmeli mi?
Türk Lirasının değerini yükseltecek faaliyetler nelerdir?
Türk Lirası değeri yükselmeli mi?
Türkiye'de çoğu insanın teknolojiye ayak uyduracak kadar imkanı yok.
Bazı ülkelerin özel şirketleri bile uzay çağına ayak uydurmaya çalışırken bizim halkımızın çoğu ülkenin geleceğinin derdinde?
Bu ülke neden şarampole yuvarlanıyor?
Üretim için dışa bağımlılığın azaltılması nasıl gerçekleşebilir?
Malum parti gittiği zaman.

Son yıllarda ülke çok fazla kutuplaştı, A partisini destekleyen birisi, B partisini destekleyen birisine düşman gözüyle bakıyor, sanki aynı milletten değilde yıllardır öldürmeye and içtiği düşmanı.
İlk olarak yol, köprü, tüneller yapmayı bırakıp eğitime, tarıma ve üretime önem vermeliyiz. Şuanda yol açılışlarını izleyen kişilerin farkında olmadığı ve geleceğimizi tehdit altına alan bir durum ile karşı karşıyayız, Beyin Göçü. Yapmamız gereken en büyük icraat Beyin Göçünü durdurmak olmalı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bile, "Bütün umudum gençliktedir." dediği gençler, ülkesini artık batmış, eğitimin "E" si bile olmayan bir ülke olarak görüyor, ülkeden tam anlamıyla umudunu kesmiş durumda, bende bir genç olarak maalesef ki ülkemde gelecek görmüyorum, şu cümleyi bile söylemek bana ne kadar koyuyor anlatamam: "Bende bir genç olarak maalesef ki ülkemde gelecek görmüyorum."

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çok sevdiğim bir sözü var, son olarak onu bırakayım;

"Şayet bir gün çaresiz kalırsanız bir kurtarıcı beklemeyin, kurtarıcı siz olun.."

Bu ülkeyi kim enkaz hâline getirdiyse, gençlik olarak bize bu enkazı kaldırmak düşüyor.
"Onlar enkaz hâline getirdi, biz neden kaldıralım?" demeyin, bunu Mustafa Kemal Atatürk Mondros Ateşkes Antlaşmasından sonra söyleseydi, şuan Türkçe değil, kimimiz ingilizce, kimimiz italyanca, kimimiz yunanca, kimimiz fransızca konuşuyor olacaktı..

Ülke yönetiminden yaşlı insanların çekilip, genç insanlara, genç zihinlere yönetimin bırakılmasını düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı