Doların 20 TL olması vs Bitcoin'in 40K olması

Hayır satıp dolar ile almana gerek yok. BTC, BTC'dir. Dolar dolardır. Yani sen hangi para birimiyle alırsan al BTC yine aynı olacak.
Yok onun için demedim. Birisi demiş ya, BTC'yi dolar ile alırsan daha çok kazanırsın diye. Mantıklı. Hem dolar artınca kazanacağım, hem de BTC'den.

@vahşet123 komik olan nedir?

Son düzenleme:
Sen dolar ile al, ben TL ile. İkimizinde BTC'si aynı olacak. BTC inip düştüğünde de ikimizin aynı değerde parası olacak. 👍
btc inip düştüğünde ikinizin aynı parası neden oluyor dostum bunu anlamıyorum. Sen dolar 15 iken o dolarla btc alırsan dolar 20 tl oldugunda btcni bozdurmak istediğinde tl ile alandan daha fazla paran olur mu olmaz mı?

btc inip düştüğünde ikinizin aynı parası neden oluyor dostum bunu anlamıyorum. Sen dolar 15 iken o dolarla btc alırsan dolar 20 tl oldugunda btcni bozdurmak istediğinde tl ile alandan daha fazla paran olur mu olmaz mı?
Evet daha fazla olur doğru. Ama TL ile alsan da dolar ile alsan da aynı TL'yi elde edersin.

Evet daha fazla olur doğru. Ama TL ile alsan da dolar ile alsan da aynı TL'yi elde edersin.
Diyelim bir kişi dolar ve btc ye yatırım yapmak istiyor. Bunu elindeki tl yi dolara basıp o dolarla btc aldıgında yapması demek hem dolar hem btc artışı durumunda da karlı çıkması demek değil mi? TL ile alan ve dolar ile alan tabiiki aynı miktar alıyor lakin konu aynı miktar alması mı gerçekten? Üstteki arkadaş kafamı karıştırdı xd
Sen dolar ile al, ben TL ile. İkimizinde BTC'si aynı olacak. BTC inip düştüğünde de ikimizin aynı değerde parası olacak. 👍
Misal... Dostum ikinizin parası ancak dolar kuru aynı kalırsa aynı olur .d

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı