Arkadaş galiba daha zigot iken bilgisayar hayali kurmaya başlamış."Arkdşn 11 yllk hylı grçk olmş çk teşekkür edyr hrkse" Türkçe katliamı. Ha bir de "mökrösöftü köröklö ötkönlöştörmöş" Discord kasmıyor diye delirmelik.
"Arkdşn 11 yllk hylı grçk olmş çk teşekkür edyr hrkse" Türkçe katliamı. Ha bir de "mökrösöftü köröklö ötkönlöştörmöş" Discord kasmıyor diye delirmelik.
Hocam sadece 2. videoyu izledim, size küfür etmiyor, sadece "e alma o zaman" tarzı şeyler söylüyor.Küfür etmiş mi bana? Bakamıyorum şu an tam.
Küfür etmemiş. Siz Turbox almak isteyen arkadaşa sakın alma demişsiniz, bu bebede boş boş konuşuyor alma o zaman diye.Küfür etmiş mi bana? Bakamıyorum şu an tam.
Nedense başka hazır sistem olarak akıllarına sadece itopya geliyor.Geçen günlerde Son Oyuncu'da Minecraft oynarken bir çocuğa denk geldim, kendisi İzoly n12x almış. Kendisine kazık yediğini, o paraya çok güzel sistemler alabileceğini söyledim. Anneme küfür edip ''İtopya'daki çöp sistemlere mi para verseydim?'' dedi. Bazıları gerçekten hiç laf anlamıyor. Ama bazıları da fiyatının ucuz olduğunu görüyor, kasadaki saçma sapan RGB'ye kanıyor ve hemen atlıyor bilgisayara.
Alma o zaman demese alacaktık zaten, çok da meraklıyız milattan önce kalma parçalara.Küfür etmemiş. Siz Turbox almak isteyen arkadaşa sakın alma demişsiniz, bu bebede boş boş konuşuyor alma o zaman diye.
Aaa olur mu öyle şey? Zula gibi oyunları kasmadan oynatabiliyormuş.Alma o zaman demese alacaktık zaten, çok da meraklıyız milattan önce kalma parçalara.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.