@Zakramoreas'in dediği gibi "bilgisayar toplama" bölümünü takip ederek öğrenebilirsin ama kapsamlı bilgi birikimine sahip olman biraz zaman alır. İlk defa bilgisayar toplayacaksan tecrübe kazanman için bilgisi olan birilerinden yardım alman senin açından daha iyi olacaktır.
@Zakramoreas'in dediği gibi "bilgisayar toplama" bölümünü takip ederek öğrenebilirsin ama kapsamlı bilgi birikimine sahip olman biraz zaman alır. İlk defa bilgisayar toplayacaksan tecrübe kazanman için bilgisi olan birilerinden yardım alman senin açından daha iyi olacaktır.
Konu açmalısınız. AutoCAD, SolidWorks için kullanıyorum; problem yaşamadım.Hocam bu arada 3500X kullanıcısınız render ile uğraşıyor musunuz işlemci modellemeli programlar ile ben 2600X ile 3500X arasında kaldım 3500X'de beni korkutan 6 çekirdek olması hyperthreating olmaması çoklu çekirdek performansını düşürüyor ama 32MB önbellek olması geleceğe yatırım anlamında daha iyi ve 3200MHz bellke ve 7Nm'de cabası.
Konu açmalısınız. AutoCAD, SolidWorks için kullanıyorum; problem yaşamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.