Dost Kazığı

Teori

Kilopat
Katılım
13 Ağustos 2016
Mesajlar
313
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, bugün size yaşadığım olayı anlatacağım, 2 senedir iç içe olduğum arkadaşımın önerisiyle, onun da tanıdığı bir kızla konuşmaya başladım. 4 gün konuşmamızdan sonra bana benden hoşlanıyor olabilirsin ama ben seni öyle görmüyorum tabii ki ileri de ne olacağımızı bilemeyiz dedi. Ben kafama çok takmadım tabii ki bunu ama sonraki gün sabah arkadaşımı gördüm bana çok yakın davranıyordu. Ben nedensizce şüphelendim ve şüphelerimde haklı çıktım. Benim yakın arkadaşım olan kişi benim haberim olmadan benim konuştuğum kızla konuşmaya başlamış, bana neden daha erken söylemedin bunu dediğimde ayıp olur diye dedi. Sonra baktım ki bunlar sevgili olup çıkmaya başlamışlar. Bana göre bu yapılan yanlış bir hareket, sizin de önerilerinizi almak istiyorum. Eskisi gibi davranamam bu vakitten sonra, tamamen uzaklaşıp sadece merhaba merhaba demeyi planlıyorum. Bu olayın dost kazığı olduğuna katılıyor musunuz diye sormak istiyorum sizlere.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O tarz insanlar sadece kendi menfaatleri için en yakın arkadaşlarını bile hiçe sayarlar. Uzak durun öyle insanlardan. Selam verirse, alın ama sadece o kadar.

Kızdan ayrıldığında yanına gelip, kardeşim şöyle oldu böyle oldu der ise dinleme. Köprüyü geçene kadar ya her şey, bu da öyle.
 
Bence bu tür işlerle vaktini boşa harcama. Bu benim fikrim tabi ki. Uyup uymamak sana kalmış. Fakat o arkadaşınız size daha önce kazık atmış mıydı?
 
Daha önce bu tarz hareketleri bulunmadıysa ve bu konuda mantıklı bir açıklamada bulunduysa bence 1 haftalık tanıdığın bir kız için yakın arkadaşlığını bitirmeye değmez. Ama eğer açıklama yapmadan gizli gizli yaptıysa bu işi ve öncesinde de benzer durumlar yaşattıysa pek de iyi bir arkadaş değilmiş diye düşünüyorum.
 
Geçmiş olsun. Pek dillendirmeyi sevmem ancak eski sevgilimin (evlilik hazırlığı yapıyorduk ayrılmadan önce), ayrılık sürecinde dertleştiğim arkadaşımla daha sonra sevgili olduğunu öğrenmem geldi aklıma sizin yazdıklarınızı okuyunca.
Arkadaşınızı haklı görmüyorum. Arada tampon gibi kullanıldığınızı düşünüyorum. Sonrasında pişmanlık duymayacağınız şekilde tepkinizi belirtmenizde fayda var.
Düşman kazığı üzmez ama dost kazığı yaralar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı