DSG şanzıman bakımı ne zaman yapılmalı?

DSG yagi degismez zaten Mekatronik yagi degisir @utkuyuksel beyin bu konuda bir bilgisi olmadigi icin gülücük atip duruyor

Siz şanzımancıysanız(!) bende mühendisim hocam merak etmeyin 10 yılı aşkındır bu işin hem teoriğini hem uygulamasını gerçekleştiriyorum. Siz 60 yaşındaki ustanızdan öğrendiğiniz bilimselliği ve teknolojiliği 0 olan bilgileri müşterilerinize satmaya devam edin.

Siz şanzımancıysanız(!) bende mühendisim hocam merak etmeyin 10 yılı aşkındır bu işin hem teoriğini hem uygulamasını gerçekleştiriyorum. Siz 60 yaşındaki ustanızdan öğrendiğiniz bilimselliği ve teknolojiliği 0 olan bilgileri müşterilerinize satmaya devam edin.

Senin elinden Motul Gear 300 75W-90'ı kana kana içerim hocam.

Teorik diye bisey yoktur 60 yasindaki ustam yillardir görmüs gecirmis tecrube etmis siz pcden teoriğine bakarak daha cok boyle devam edersiniz

Baştan öyle desene hocam. Senin de eve ekmek götürmen lazım. Ben değiştirmezsem o değiştirmezse taş mı yiyeceksiniz siz : )
Vw grubuna bakmiyoruz zaten baksak ekmek yeriz bmw grubuna bakıp yemek yiyoruz

E CVT ölümsüz şu an en saglam şanzıman o ondan sonra eat 8

Anladım hocam. Bende yaklaşık 12-13 yaşımdan belli otomobil sektöründeyim. Yaş oldu artık 35, yaşlandık tabii. Benim içinde e-CVT çok farklı bir yerde. Şanzıman bile değil aslında ama, ben çok beğeniyorum. Özellikle bizim ülkemiz için biçilmiş kaftan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı