xmgy81 Decapat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 5 16 Mayıs 2019 #1 Türk Telekom kullanıcısıydım. Bugün aboneliğim TürkNe' e alındı. Modem kurulumunu falan her şeyi yaptım ama DSL ışığı yanmıyor ve internete baglanamiyorum. Lütfen yardımcı olun.
Türk Telekom kullanıcısıydım. Bugün aboneliğim TürkNe' e alındı. Modem kurulumunu falan her şeyi yaptım ama DSL ışığı yanmıyor ve internete baglanamiyorum. Lütfen yardımcı olun.
M mcmillian Megapat Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 473 Çözümler 7 16 Mayıs 2019 #2 Yeni Abonesi olduğun firmadan sinyal gelmesini bekle. Artı 0 Eksi
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 16 Mayıs 2019 #3 Hattın aktif oldu mu? Artı 0 Eksi
KS KS xmgy81 Decapat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 5 16 Mayıs 2019 #4 Unavailableuser dedi: Hattın aktif oldu mu? Genişletmek için tıkla... Evet aktif oldu bugün aktif ettiler aradım biz tarafımızda bir sıkıntı yok dediler Artı 0 Eksi
Unavailableuser dedi: Hattın aktif oldu mu? Genişletmek için tıkla... Evet aktif oldu bugün aktif ettiler aradım biz tarafımızda bir sıkıntı yok dediler
thecetin Kilopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 285 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mayıs 2019 #5 Geçiş mi yaptın yoksa sıfır abonelik mi ? Artı 0 Eksi
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 16 Mayıs 2019 #6 Turk Telekom sizin portu başkasına vermiş olmasın internet olmasa bile hat varsa DSL lambası yanması lazım. Artı 0 Eksi
Turk Telekom sizin portu başkasına vermiş olmasın internet olmasa bile hat varsa DSL lambası yanması lazım.
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 16 Mayıs 2019 #7 DSL ışığının yanmadığını belirttiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS xmgy81 Decapat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 5 16 Mayıs 2019 #8 thecetin dedi: Geçiş mi yaptın yoksa sıfır abonelik mi ? Genişletmek için tıkla... Geçiş yaptim HakanCT dedi: DSL ışığının yanmadığını belirttiniz mi? Genişletmek için tıkla... Belirttim de bir çözüm bulamadık Unavailableuser dedi: Turk Telekom sizin portu başkasına vermiş olmasın internet olmasa bile hat varsa DSL lambası yanması lazım. Genişletmek için tıkla... İnşallah öyle birşey yoktur Bu arada DSL Işığı yanıp sönüyor Artı 0 Eksi
thecetin dedi: Geçiş mi yaptın yoksa sıfır abonelik mi ? Genişletmek için tıkla... Geçiş yaptim HakanCT dedi: DSL ışığının yanmadığını belirttiniz mi? Genişletmek için tıkla... Belirttim de bir çözüm bulamadık Unavailableuser dedi: Turk Telekom sizin portu başkasına vermiş olmasın internet olmasa bile hat varsa DSL lambası yanması lazım. Genişletmek için tıkla... İnşallah öyle birşey yoktur Bu arada DSL Işığı yanıp sönüyor
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 16 Mayıs 2019 #9 Modem kullanıcı adı şifreyi değiştirdin değil mi? Turknet yeni bilgileri sms atmış olması lazım. Artı 0 Eksi
KS KS xmgy81 Decapat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 5 16 Mayıs 2019 #10 Unavailableuser dedi: Modem kullanıcı adı şifreyi değiştirdin değil mi? Turknet yeni bilgileri sms atmış olması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet değiştirdim ya sorun söyle dsl ışığı yanıp sönüyor internet sınırlı gozukuyoe Artı 0 Eksi
Unavailableuser dedi: Modem kullanıcı adı şifreyi değiştirdin değil mi? Turknet yeni bilgileri sms atmış olması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet değiştirdim ya sorun söyle dsl ışığı yanıp sönüyor internet sınırlı gozukuyoe