DT 990 Pro için ALC4080 ses yongası yeterli mi?

KAPTANJACK

Megapat
Yer
TR
Merhaba,

ASUS ROG STRIX B650E-E anakartim mevcut, ALC4080 ses yongasına sahip, DT990 Pro 250 ohm kulaklığı beslemeye yeter mi?

Yoksa ses kartı alayım mı? Creative G6.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

ASUS ROG STRIX B650E-E anakartim mevcut, ALC4080 ses yongasına sahip, DT990 Pro 250 ohm kulaklığı beslemeye yeter mi?

SupremeFX'in programından amplifikasyon seviyesini artırsanız yeter bence.
Önce kulaklığı alın, memnun kalmazsanız kart bakarsınız.

SupremeFX'in programından amplifikasyon seviyesini artırsanız yeter bence.
Önce kulaklığı alın, memnun kalmazsanız kart bakarsınız.

Kulaklığı ileriye dönük olarak düşünüyorum, alayım șuanlık bulunsun diye.

Bu konuda yabancı gruplara sordum, bir amplifikatör/ses kartı almam gerektiği yönünde bilgi verildi.

Bazı forumlardada destekleyebileceği ama tam anlamıyla verimli olmayacağı yönünde yorumlara denk geldim.

Kulaklığı ileriye dönük olarak düşünüyorum, alayım șuanlık bulunsun diye.

Bu konuda yabancı gruplara sordum, bir amplifikatör/ses kartı almam gerektiği yönünde bilgi verildi.

Bazı forumlardada destekleyebileceği ama tam anlamıyla verimli olmayacağı yönünde yorumlara denk geldim.
Bu tarz stüdyo kulaklıklarını amfi/dac olmadan kullanırsanız bir verim alamazsınız. 250ohm az bir miktar değil. Bilgisayar için bol miktarda düşük empedanslı kulaklık var, amfisiz kullanacaksanız onlardan daha iyi sonuç alırsınız.

Bu tarz stüdyo kulaklıklarını amfi/dac olmadan kullanırsanız bir verim alamazsınız. 250ohm az bir miktar değil. Bilgisayar için bol miktarda düşük empedanslı kulaklık var, amfisiz kullanacaksanız onlardan daha iyi sonuç alırsınız.

600 Ω desteği olduğu yazıyor anakartın ama, yinede bu kulaklıklar için yeterli olmaz mı dersiniz?

Merhaba,

Mümkün değil 250 ohmluk bir kulaklığı. Harici beslemesiz bir amfiyle sürmeniz. Kesinlikle bir kulaklık amfisi almanız gerekiyor FİİO K5'e bakabilirsiniz ya da DT 770 32 ohm modelini alın. O modeli sürebilirsiniz anakart da ki besleme ile.

Mümkün değil 250 ohmluk bir kulaklığı. Harici beslemesiz bir amfiyle sürmeniz. Kesinlikle bir kulaklık amfisi almanız gerekiyor FİİO K5'e bakabilirsiniz ya da DT 770 32 ohm modelini alın. O modeli sürebilirsiniz anakart da ki besleme ile

FİİO K5 modeli yüksek fiyata sahip, G6 çok fazla öneriliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı