DT 990 Pro için ALC4080 ses yongası yeterli mi?

Ben dt 990 ve G6 kullanıyorum g6'da driver ve en ufak ayar yapılı değil sadece Windows'un loudnes equalizationu açık sizin önermeme sebebiniz nedir sadece merak ettim.

Hocam sizden birşey rica edicem.

DT990 ile bu sesleri dinlermisiniz, 360 ses. Ses dönerken ön tarafa geldiğinde, yüzününüzün önünden mi geçiyor ses, yoksa atlayıp, başınızın üstünden mi geçiyor. Kontrol edermisiniz.

Zamanında sennheiser gsp600 almıştım tam dairesel tur atıyordu, ses yüzümün önünden geçiyordu.Ama çok sıktığı için iade etmiştim. Bunun kadar ses konusunda güzel bir kulaklık daha denk gelmedi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sizden bir şey rica edeceğim.

DT990 ile bu sesleri dinler misiniz, 360 ses. Ses dönerken ön tarafa geldiğinde, yüzününüzün önünden mi geçiyor ses, yoksa atlayıp, başınızın üstünden mi geçiyor. Kontrol eder misiniz?

Zamanında Sennheiser GSP600 almıştım tam dairesel tur atıyordu, ses yüzümün önünden geçiyordu. Ama çok sıktığı için iade etmiştim. Bunun kadar ses konusunda güzel bir kulaklık daha denk gelmedi.

Hocam alnımın oradan geçiyor gibi hissediyorum.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    427,9 KB · Görüntüleme: 23
  • 2.png
    2.png
    443 KB · Görüntüleme: 17

Technopat Haberler

Geri
Yukarı