Çözüldü Dualboot yapmaya çalışırken Windows devre dışı kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ARDACD

Hectopat
Yer
Merkez/Niğde
Selam. Ben legacy Windows 10 yanına legacy dualboot şeklinde PNM OS kurmaya çalıştım ama beceremedim ve Windows açılmaz oldu PNM OS'a girebiliyorum. Hatta şu anda PNM OS üzerinden yazıyorum. Windows 10 yanına 25GB bölüm ayırıp oraya kurmaya çalışmıştım ben ama Windows 10'u başlatamıyorum şu an nasıl düzeltirim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hayır Windows'a ait hiçbir şeyi silmedim sadece Windows'un C diskinden 25GB alan ayırıp ondan sonra Linux kurdum. Ve hem Windows 10'u hem de PNM OS'u legacy olarak kurdum.
UEFI mi kurulum yaptıysanız BIOS ve Boot ayarlarında Windows Boot Manager diye gözükecektir. Onun dışında GRUB'da gözükmüyorsa,

Selam. Ben legacy Windows 10 yanına legacy dualboot şeklinde PNM OS kurmaya çalıştım ama beceremedim ve Windows açılmaz oldu PNM OS'a girebiliyorum. Hatta şu anda PNM OS üzerinden yazıyorum. Windows 10 yanına 25GB bölüm ayırıp oraya kurmaya çalışmıştım ben ama Windows 10'u başlatamıyorum şu an nasıl düzeltirim acaba?
Windows EFI'si gözükmüyor mu? Boot Manager'ını mı sildiniz acaba?

Hayır Windows'a ait hiçbir şeyi silmedim sadece Windows'un C diskinden 25GB alan ayırıp ondan sonra Linux kurdum. Ve hem Windows 10'u hem de PNM OS'u legacy olarak kurdum.
UEFI mi kurulum yaptıysanız BIOS ve Boot ayarlarında Windows Boot Manager diye gözükecektir. Onun dışında GRUB'da gözükmüyorsa,

Çözüm
UEFI mi kurulum yaptıysanız BIOS ve boot ayarlarında Windows boot Manager diye gözükecektir. Onun dışında GRUB'da gözükmüyorsa,

Hayır iki işletim sistemide legacy olarak kurulu ve linkini paylaştığınız konudan hiçbir şey anlamadım özetler misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı