Eğer oyunlarda çalışıyorsa monitor programındaki değerler umrunuzda olmasın.
FIFA 22 de çalışmıyor, Steam de algılıyor fakat Steam'de de çalışmıyor.
Eğer oyunlarda çalışıyorsa monitor programındaki değerler umrunuzda olmasın.
Ayrıca eklemeyi unuttum yazayım. SCP programını güncellemeyin. Destek bitti artık onda, son sürümler bozuk. Bu eski ve stabil bir sürüm diye attım. Bende de aynı sürüm var.Programı kaldırıp attığım linkteki dosyayı kurup programı tekrar indirip kurun. Ayrıca işlemin bittiğine emin olun aşağıda işlem geçmişinde gözüküyor.
Xbox360_64Eng.exe
Tamamdır deniyorum.Programı kaldırıp attığım linkteki dosyayı kurup programı tekrar indirip kurun. Ayrıca işlemin bittiğine emin olun aşağıda işlem geçmişinde gözüküyor.
Xbox360_64Eng.exe
Ayrıca eklemeyi unuttum yazayım. Scp programını güncellemeyin. Destek bitti artık onda, son sürümler bozuk. Bu eski ve stabil bir sürüm diye attım. Bende de aynı sürüm var.
Evet bu programı kurduktan sonra attığım programı tekrar kurun.İlk başta attığınızı silip mi bunu kuracağım anladığım kadarıyla?
Driver ınstall programından cihazınızı seçip ilk önce uninstall sonra bir daha ınstall yapmayı deneyin.
Bir araştırayım hocam onu. Ben 1 defa sıkıntı yaşamadım çünkü.Hocam yine olmadı maalesef FIFA da olmuyor anlamadım gitti vallahi ya. Steam de acaba ayar mı yapmam gerekiyor?
Bir araştırayım hocam onu. Ben 1 defa sıkıntı yaşamadım çünkü.
Steam'de sağ üstte geniş ekran modu diye bir şey var. Onun içinde kontrolcü ayarları içinden PS ve Xbox yapılandırması desteğini açın.Tamamdır teşekkür ediyorum kusura bakmayın sizi de uğraştırdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.