Dünya elektriksiz yaşayabilir mi?

Çalışmak mı yaşamak mı?

Eğer yaşamak denirse evet ancak günümüz bakış açısıyla evrimde geriye gideceğimiz de aşikardır. Çalışma kısmı da genel olarak hayır zira çalışmak için kullanılan neredeyse tüm her şey elektrik gereksinimine sahip diğer türlü kas gücü gerektirir ki günümüz için yine evrimde binlerce yıl geriye gitmek demektir.

Yani günümüz yaşantısına göre bakarsak yaşamak imkansıza yakın zira günümüz teknolojisinden sonra böyle bir şeye geçersek insanların çoğu direkt olarak intihar edebilir veya hayattan soyutlaşacağı için insanlık namına pek bir şey kalmayabilir. Mesela ben asla elektriksiz yaşayamam hele ki İnternet olmazsa yaşamamak daha cazip gelir.

Çalışmak mı yaşamak mı?

Eğer yaşamak denirse evet ancak günümüz bakış açısıyla evrimde geriye gideceğimiz de aşikardır. Çalışma kısmı da genel olarak hayır zira çalışmak için kullanılan neredeyse tüm her şey elektrik gereksinimine sahip diğer türlü kas gücü gerektirir ki günümüz için yine evrimde binlerce yıl geriye gitmek demektir.

Yani günümüz yaşantısına göre bakarsak yaşamak imkansıza yakın zira günümüz teknolojisinden sonra böyle bir şeye geçersek insanların çoğu direkt olarak intihar edebilir veya hayattan soyutlaşacağı için insanlık namına pek bir şey kalmayabilir. Mesela ben asla elektriksiz yaşayamam hele ki internet olmazsa yaşamamak daha cazip gelir.

Demek ıstedıgım medenıyet elektrık ıle calısıyor bu kotu bir şey bence yanı medenıyetı ve teknolojılerı elektrıksız calıstırmanın bır yolu bulunmalı diye dusunuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı