Dünya, Güneş'e bugünkü konumundan 1 kilometre uzakta olsaydı ne olurdu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 metre yakın olunca herkes yansaydı yüksek binalar olmazdı.
 
Ya müslüman diyen kim, sen niye takıldın bu kadar? Bence bağnazca hareket ediyorsun şu an. Bağnaz illa müslüman olmaz. Hristiyanın da putperestin de bağnazı aynıdır. Ben hiç bir zaman müslüman veya bir dinde bahsetmedim, gelip boş yere karışıklık ve ayrımcılık çıkarıyorsun burada.

Boş yere kızgın surat atıp durma, hatalısın gör sadece.
Hocam Allah'ın lütfu falan dediniz ya. O yüzden. Haklı yani.
 
Buradakilerin bazıları, lise düzeyi coğrafya, biyoloji sorularını dahi yapamayacağını bilmesine rağmen burada kendini dahi sanmaları yok mu. Onlara artık diyecek sözüm yok. Ayrıca ufacık coğrafya bilgisi olan biri bile bunu bileceği için konunun art niyet amacı taşıdığını düşünüyorum.
 
Ortaokulda bolca duyduğum şey din hocasını geçtim türkçe matematik hocası diyor bunu. Bu konuda böyle devam ederse kilitlenir.
 
Hocam Allah'ın lütfu falan dediniz ya. O yüzden. Haklı yani.
Hocam bakın, bunu yirmi milyon kere anlattım, allah arapça tanrı, yaratıcı anlamına gelen ve İslamiyet sonrası özel bir isim hali alan bir kelimedir. Hristiyan bir arap da allah diyebilir bu çok doğal. Direkt İslamiyet demişim gibi konuşuyor bana. Benim kızdığım nokta bu. Ama müslümanlara yönelik yanlışlıkla bir şey mi dedim diye tekrar dönüp baktım. Özür dilerdim eğer deseydim. Ama ben hiç o şekilde bir şey yazmadım, yazmam da zaten. Doğru olmaz.
 
Hocam bakın, bunu yirmi milyon kere anlattım, Allah arapça tanrı, yaratıcı anlamına gelen ve islamiyet sonrası özel bir isim hali alan bir kelimedir. Hristiyan bir Arap'da Allah diyebilir bu çok doğal. Direkt islamiyet demişim gibi konuşuyor bana.

Herhangi bir din kastetmedin. Peki neden Allah'ın lütfu gibi söze ihtiyaç duydun? Allah diyen cahil mi oluyor? Yani ne alakası var? "İşte Allah'ın lütfu işte yezitler vs." Sanki cahil adamların hepsi bir dine inanıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangibi bir din kastetmedin peki neden Allah’ın lütfu gibi söze ihtiyaç duydun? Allah diyen cahil mi oluyor? Yani ne alakası var "İşte Allahın lütfu işte yezitler vs". Sanki cahil adamların hepsi bir dine inanıyor.
Bu mesajdan bunu mu çıkardın sen cidden yoksa sırf inat olsun diye mi zorluyorsun beni?

Belki ben Hamish’lerden bahsediyorum, belki ben Syntology hristiyanlardan bahsediyorum, belki ben ağır Musevi’lerden bahsediyorum nerden biliyorsun müslümanlardan bahsettiğimi? Müneccim misin sen?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı