"Dünyanın en iyi oyunu Witcher'dır"

@ahmetaltkn her yorumuma kahkaha ifadesi attığına göre sende sağlam Witcher goygoycususun anlaşılan. 🤣🤣

Senin adında bile Witcher yazıyor sanada ne desem boş yani.🤣 Zaten bir siz bir de Last of Us fanları. İkinizde aynı türdensiniz.😃 Hadi zevksiz dedinde kültürsüz nedir ya? 🤣🤣 Şahsınızla alay etsem bu kadar ağrınıza gitmezdi. 😃
:) Şu an yaptığınız şeyden keyif alıyor olmanız ilginç. Fazla polemiğe girip sizi eğlendirmeyeceğim.

Kültür: "Muhakeme, zevk ve eleştirme yeteneklerinin öğrenim ve yaşantılar yoluyla geliştirilmiş olan biçimi"

Fikir üretmek, fikir paylaşmak, bir eseri değerlendirip yorumlamak, eleştirmek, fikirler üzerinden seviyeli tartışmalar yapabilmek bir "kültür"dür. Dolayısıyla evet, sizin hal ve hareketleriniz, oyun kültüründen de, tartışma ve eleştiri kültüründen de biraz uzak olduğunuz konusunda fazlasıyla fikir veriyor bana.

Ayrıca: "sana da", "ikiniz de", "dedin de"
Öte yandan insanların zevk ve kültürü ne zamandır bir oyun üzerinden ölçülüyor?
İnsanların zevk ve kültürü bir oyun üzerinden değil, bir değer üzerine ürettikleri fikirlerin derinliğiyle, ve tartışmaya sundukları üslup ve içerikle ölçülebilir gayet. Witcher sevmeyen değil, "X kötüdür, X seven aptaldır, Profil resminde X olan kaale alınmaz" tarzı çocukça açıklamalar üzerinden ölçülür yani.

:) Şu an yaptığınız şeyden keyif alıyor olmanız ilginç. Fazla polemiğe girip sizi eğlendirmeyeceğim.

Kültür: "Muhakeme, zevk ve eleştirme yeteneklerinin öğrenim ve yaşantılar yoluyla geliştirilmiş olan biçimi"

Fikir üretmek, fikir paylaşmak, bir eseri değerlendirip yorumlamak, eleştirmek, fikirler üzerinden seviyeli tartışmalar yapabilmek bir "kültür"dür. Dolayısıyla evet, sizin hal ve hareketleriniz, oyun kültüründen de, tartışma ve eleştiri kültüründen de yoksun olduğunuz konusunda fazlasıyla fikir veriyor bana.

Ayrıca: "sana da", "ikiniz de", "dedin de"
Bizi iyi eğlendirdin saçma mesajınla. 🤣 🤣

İnsanların zevk ve kültürü bir oyun üzerinden değil, bir değer üzerine ürettikleri fikirlerin derinliğinden, ve tartışmaya sundukları üslup ve içerikle ölçülebilir gayet. Witcher sevmeyen değil, "X kötüdür, X seven aptaldır, Profil resminde X olan kaile alınmaz" tarzı çocukça açıklamalar üzerinden ölçülür yani.
E bu yazdıklarınızı öncelikle kendiniz yapıyorsunuz? Onu görmezden mi geleceğiz? Üstü kapalı veya açık pek farkı yok.

İlginç 🥰

E bu yazdıklarınızı öncelikle kendiniz yapıyorsunuz? Onu görmezden mi geleceğiz? Üstü kapalı veya açık pek farkı yok.

İlginç 🥰
Size aynı geliyorsa diyebileceğim pek bir şey yok. İyi akşamlar. Birisi gelmiş 6 sayfa boyunca bir şeyi neden beğenmediğini bile açıklamadan "çok kötü oyun, profil fotoğrafın Geralt seninle mi tartışacağım" vs yazmış. Ben de haliyle cevap verme ihtiyacı hissettim.

Neyse, yeterli bu kadarı. Herkes istediği oyunu beğenip beğenmemekte özgür en nihayetinde.

Arkadaşların dediği gibi kişisel zevk meselesi. Herkes farklı bir şeyden zevk alır sonuçta, boşuna tartışmanın alemi yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı